• BIST 9524.59
  • Altın 2496.1
  • Dolar 32.5441
  • Euro 34.7282
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

AnadoluJet’ten Bursa ’ya özel kış tatili fırsatı

AnadoluJet’ten Bursa ’ya özel kış tatili fırsatı
Halkın havayolu AnadoluJet’in yolcularına seyahat fırsatları sunan projesi “Avantaj Rotası”, yeni yılın ilk ayında ibresini ülkemizin önde gelen kış turizmi merkezlerinden biri olan Bursa’ya çevirdi

AnadoluJet’in özel seyahat projesi “Avantaj Rotası” Uludağ’a ve Bursa’ya seyahat edenlere özel fırsatlar sunuyor. Ocak ayı boyunca AnadoluJet ile Bursa’ya uçanlar, biniş kartlarıyla kış turizminde önemli paya sahip Bursa’nın ünlü konaklama merkezlerinden, restoranlarından ve araç kiralama hizmetlerinden çok özel indirimlerle faydalanıyor.

Avantajlı kış tatilinden faydalanmak isteyenler 01 Ocak 2016 - 31 Ocak 2016 arasında Bursa’ya gidiş - dönüş uçak bileti ile Kervansaray Termal Otel, Gönlüferah Otel, İbis Hotel, Adranos Hotel ve Anatolia Hotel’de kahvaltı dahil bir gece konaklamadan oluşan pakete 266 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Bin kişi ile sınırlı olan kampanyaya ait otel ve uçak biletleri, TR Tours’a ait 0850 850 25 38 numaralı çağrı merkezi aranarak satın alınabiliyor. Kampanya kapsamında AnadoluJet, yolcularının ilk kayak takımını da ücretsiz taşıyor.

Ocak ayında AnadoluJet ile Bursa’ya uçanlar için fırsatlar bunlarla da bitmiyor. AnadoluJet yolcuları Avantaj Rotası kapsamında Bursa’nın sevilen restoranları İskender, Cafe Beceren ve Hayat Lokantası’nda da yüzde 25 indirim hakkı kazanırken, araç kiralama şirketi Enterprise’dan da yüzde 40 indirimle araç kiralayabiliyorlar.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim