• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

AnadoluJet'ten gençleri uçuracak kampanya

AnadoluJet'ten gençleri uçuracak kampanya
15 Ocak 2015 tarihine kadar anadolujet.com üzerinden bilet satın alan tüm JetGenç üyeleri AnadoluJet’in Kıbrıs dâhil tüm uçuşlarından yüzde 30 indirimle faydalanıyor.

AnadoluJet’in gençlik platformu JetGenç, gençlere kazandırmaya devam ediyor. 15 Ocak 2015 tarihine kadar AnadoluJet web sitesi üzerinden bilet alan tüm JetGenç üyeleri vergiler hariç ücret üzerinden yüzde 30 indirim kazanıyor. 
 
AnadoluJet’in Kıbrıs dâhil tüm hatlarında geçerli olan kampanya, 15 Ocak 2015 tarihine kadar yapılacak uçuşları kapsıyor. Gün kısıtlaması yapılmayan kampanyaya ortak uçuşlar dâhil edilmiyor. 13 – 24 yaş arası gençlerin üye olabildiği ve onlara ekonomik seyahatin kapılarını açan AnadoluJet’in gençlik markası JetGenç, gençleri ailelerine ve Türkiye’nin eşsiz güzelliklerine kavuşturuyor.

Ayrıca JetGençliler, artık klasik haline gelen 10 bilete 1 bilet kampanyası ile hem kendilerinin hem de tanıdıklarının uçuşlarından ödül bilet kazanmaya devam ediyor. JetGenç üyeleri, kendi seyahatlerinden veya tanıdıklarının JetGençli’ye ait telefon numarasını belirterek satın aldığı her 10 biletten bir uçuş hakkı kazanıyor.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden; AnadoluJet’in gençlik kulübü JetGenç’e katılmak ya da avantajlı uçuşlar ile hediye uçuş fırsatlarını yakalamak için ayrıntılı bilgiye ise www.jetgenc.net internet adresinden, twitter.com/Jetgenc veya www.facebook.com/JetGenc uzantılı sosyal medya hesaplarından ulaşılabiliyor.

www.ulastirma.com.tr

Etiketler: ,
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim