• BIST 9679.8
  • Altın 2488.098
  • Dolar 32.407
  • Euro 34.4282
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 7 °C

AnadoluJet’ten Hakkârili çocuklara ulaşım desteği

AnadoluJet’ten Hakkârili çocuklara ulaşım desteği
AnadoluJet, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından orgazine edilen, Hakkâri Derecik, Şemdinli ve Yüksekova güzergahlarında yer alan okullardan seçilen 53 öğrencinin Ankara’ya yaptığı geziye ulaşım desteği verdi.

Hakkari’nin farklı ilçelerinden gelen 53 ilkokul öğrencisi, AnadoluJet’in de desteklediği bir program dahilinde Ankara’yı ziyarete geldi. Hakkâri Derecik, Şemdinli ve Yüksekova güzergahlarında yer alan okullardan seçilen 53 öğrencinin katıldığı gezi kapsamında Hakkarili çocuklar pek çok ilki yaşadı.

AnadoluJet, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) ve Hakkâri Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliğinde düzenlenen, Hakkârili çocukların başkent gezisine ulaşım desteği verdi.

22 – 25 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek gezi kapsamında Hakkârili çocukları Van üzerinden başkent ile buluşturan AnadoluJet, uçuş esnasında çocuklara keyifli dakikalar yaşattı. AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu’nun sahneye koyduğu Lambanın Sihri Hezarfen’in Fikri adlı oyundaki Nasrettin Hoca ve Hezarfen’i canlandıran oyuncular da kostümleriyle uçuş süresince çocuklara eşlik etti, onlarla fotoğraf çektirdi.

Seyahat esnasında hayatlarında ilk kez Hakkari dışına çıkan çocuklara eşlik eden AnadoluJet ekibi, Ankara hakkında bilgiler verdi.

AnadoluJet’in gezi anısına hediyeler verdiği çocuklar uçuş sonrasında ise kaptan pilot ve diğer uçuş personeline uçaklar ve havayolu seyahati hakkında merak ettikleri soruları sordu.

Hakkarili çocuklar Ankara gezileri kapsamında Ankara Çocuk Müzesi ve Bilim Merkezi’ndeki keşif alanlarını, Anıtkabir ve Etnografya Müzesi’ni ziyaret edecek. Ankara’da keyifli ve eğitici üç gün geçirecek çocuklar, yine AnadoluJet uçağı ile Van üzerinden Hakkari’ye dönecek.

jet-.jpg

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim