• BIST 9548.09
  • Altın 2496.704
  • Dolar 32.5026
  • Euro 34.5558
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

AnadoluJet'ten kazandıran kampanya

AnadoluJet'ten kazandıran kampanya
AnadoluJet, www.facebook.com/AnadoluJet Facebook hesabındaki "Bilen Gezer, Gezen Bilir" adlı uygulamasıyla, gezmeyi seven herkesi eğlenceli bir bilgi yarışmasına davet ediyor.

Halkın havayolu AnadoluJet, www.facebook.com/AnadoluJet Facebook hesabındaki  "Bilen Gezer, Gezen Bilir" adlı uygulamasıyla, gezmeyi seven herkesi eğlenceli bir bilgi yarışmasına davet ediyor. AnadoluJet, her hafta en çok soruyu bilen 7 kişiye iç hat tek yön uçak bileti, 7 kişiye ise maket uçak hediye ediyor. 

 
Toplumun her kesimine cazip ücret seçenekleri ile uçuş kolaylığı sunan AnadoluJet, www.facebook.com/AnadoluJet adresinde “Bilen Gezer, Gezen Bilir” adıyla eğlenceli ve ödüllü bir bilgi yarışması başlattı.
 
“Bilen Gezer, Gezen Bilir” uygulamasında katılımcılar; Türkiye'nin güzellikleri, gezilecek yerleri, tarihi ve kültürüyle ilgili soruları cevaplıyor, isterlerse arkadaşlarıyla, isterlerse de diğer yarışmacılarla heyecan ve eğlence dolu bir mücadeleye giriyorlar. “Bilen Gezer, Gezen Bilir” isminin de hakkını vererek, en çok soruyu bilenlere hediyeler veriyor. Yarışmada her hafta şanslı 7 yarışmacı AnadoluJet'ten iç hat tek yön uçak bileti, 7 yarışmacı ise maket uçak kazanıyor.
 
Toplamda 4 hafta sürecek yarışmada kullanıcılar, uygulama içinde yer alan soruları yanıtlayarak; belirlenen süre içerisinde verecekleri doğru cevaplar karşılığında aldıkları puanlarla haftalık çekiliş hakkı elde ederek, ödül kazanma şansı yakalıyorlar.
 
Yarışmanın kuralları ise şu şekilde; her kullanıcı elde ettiği 500 puan karşılığında 1 çekiliş hakkı kazanıyor. Daha çok puan almaları, daha çok çekiliş hakkına sahip olmalarını sağlıyor. Her haftanın sonunda bir önceki haftaya ait skorlar sıfırlanıp, yarışma yeniden başlıyor. Haftanın ödül kazanan kullanıcıları, bir sonraki haftanın ilk günü AnadoluJet Resmi Facebook sayfasında (www.facebook.com/anadolujet) ilan ediliyor. Yarışma sonucunda her hafta çekilişle 7 kullanıcı tek yön uçak bileti, 7 kullanıcı ise uçak maketi kazanmış oluyor. Bir kullanıcının sadece tek bir ödül kazanabildiği yarışma 5 sorudan oluşuyor. Yarışmada her bir oyunun süresi ise 90 saniye sürüyor. “Bilen Gezer, Gezen Bilir”de tüm kullanıcıların keyifli dakikalar geçirirken şansa da ihtiyacı oluyor.
 
AnadoluJet hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresi ziyaret edilebilir ya da 444 25 38 ile 0 850 333 25 38 numaralı çağrı merkezleri aranabilir. 
 
bggb_gorsel_2.jpg
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim