• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Android 4.3, Galaxy S4 üzerinde göründü

Android 4.3, Galaxy S4 üzerinde göründü
Samsung'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu ve Google Play Store'da satışa sunulan Galaxy S4 Google Edition modelinde Android 4.3 sürümü göründü.
Samsung'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu ve Google Play Store'da satışa sunulan Galaxy S4 Google Edition modelinde Android 4.3 sürümü göründü. Samsung'un başta ABD olmak üzere pek çok LTE destekleyen ülkede satışa sunduğu Snapdragon 600 işlemcisini kullanan Galaxy S4 GT-I9505 modelinden gücünü alan ve stock Android sürümünü kullanan Galaxy S4 Google Edition modelinin üzerinde Android 4.3 Jelly Bean sürümü görüntülendi. GT-I9505G kod adına sahip ürün üzerinde varsayılan Android 4.2.2 Jelly Bean sürümü kullanılıyordu. Google tarafından da onaylanan Android 4.3 sürümünün S4 Google Edition üzerinde görüntülenmesi de biraz şaşırtıcı oldu. SamMobile'ın paylaştığı görsellerde ortaya çıkan Android 4.3 sürümü, Google tarafından hazırlanan saf Android sürümü olarak dikkat çekiyor. SamMobile'ın bilgilerine göre yazılım üzerinde hiç bir optimizasyon ve özelleştirme bulunmuyor. Stabil çalıştığı söylenen, yüklenip, kullanılabilecek seviyede.
 
Önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması beklenen Android 4.3 sürümü, büyük bir ihtimalle yeni Nexus 7'nin tanıtımında gerçekleşecek. Çünkü Google, tüm sürüm tanıtımlarını bir cihaz tanıtımına denk getiriyor.
HTC One ve Samsung Google Edition gibi modellerin de Nexus modelleri gibi hemen Android 4.3 güncellemesi alacağını düşünülüyor.
 
Not: Standart SuperNexus ROM'u kurar gibi Android 4.3 sürümü kurulabiliyor ama telefon garantiden çıkıyor. Ayrıca bu sürüm sadece Snapdragon 600 işlemcili modellerde çalışabiliyor. Exynos 5 Octa işlemcilli S4 kullanıcılarının şimdilik bu ROM'u yükleme fikrinden uzaklaşmaları gerekiyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim