• BIST 9095.22
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Angelina Jolie'nin yatına Türk bakımı

Angelina Jolie'nin yatına Türk bakımı
Dünyaca ünlü sanatçı Angelina Jolie'nin ortağı olduğu "Floating Life" adlı İtalyan firma, filosundaki 90 mega yatın bakımı için Akdeniz'in en büyük marinası Yacht Marin'le anlaştı

Hollywood'un güzel yıldızı Angelina Jolie'nin ortağı olduğu "Floating Life" adlı İtalyan firma, filosundaki 90 mega yatın bakımı için Muğla'nın Marmaris ilçesindeki Akdeniz'in en büyük marinası Yacht Marin'le anlaştı. Anlaşma kapsamında ilk olarak her biri 41 metre olan üç mega lüks yat Ocean Pearl, Ocean Emerald ve Atlantica Seconder, Yacht Marin'de bakıma alındı.

NİSAN'DA TESLİM

Ünlü yıldızın yaz aylarında mavi yolculuğa çıktığı Ocean Pearl (Okyanus İncisi), Nisan başında bakımı tamamlanıp suya indirilecek. Jolie'nin Ocean Pearl ile mavi yolculuğa çıktığını belirten marina sihibi Bilgin Özkaynak, "Ünlü aktristin ortağı olduğu firmayla 90 yatın bakımı ve onarımının marinamızda yapılması konusunda anlaşmaya vardık. 90 yattan ilk üçü geçtiğimiz ay geldi. Nisan'ın ilk haftasına kadar Agelina Jolie'nin yatı ve diğer iki yat suya indirilecek" dedi.

DENİZ UÇAĞI GELİYOR

Özkaynak, Yacht Marin'nin satılacağı yönünde çıkan söylentileri de yalanladı ve şöyle konuştu: "Son günlerde marinayı ABD'lilere sattığımıza yönelik çıkan iddialar doğru değil. Satın aldığımız 12 kişilik uçak hem karaya hem denize inebilecek. Böylelikle, Bodrum ve Dalaman hava limanlarından Marmaris'e kadar süren yolculuk süresi bir hayli kısalacak. Marmaris'te bağlı yatlarına ulaşmak isteyen yabancılara en yüksek standartlarda hizmet verilecek. Başta Angelina Jolie olmak üzere, marinada yatları bulunan dünyaca ünlü çok sayıda insan havaalanına indikten sonra, deniz uçağıyla marinaya gelebilecekler."

Uzay mekiği görünümlü

Dünyaca ünlü İngiliz mimar Lord Norman Foster'ın dizayn ettiği, İtalya'da Mart 2010'da suya indirilen, uzay mekiği görünümlü, 41 metrelik mega yatta, lüks otel odalarının konforunu aratmayan 12 kişi ağırlama kapasiteli 6 suit kabin, yüzme havuzu, sinema, sauna, mini denizaltı ve su sporları araçları bulunuyor. 2010'un son aylarında Bodrum, Ekim'de Marmaris, Fethiye ve Antalya'da görüntülenen yatta Lord Norman Foster'ın olduğu öne sürülmüş, ancak belgelenememişti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim