• BIST 9708.74
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 31 °C

Antalya Demre'de yatlar nöbet tutuyor

Antalya Demre'de yatlar nöbet tutuyor
Yaz boyunca Kekova'ya günü birlik turlar düzenleyen Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi'ne bağlı 45 büyük ölçekli yat, sezonun sona ermesiyle birlikte limana demir attı.

 

Yaz boyunca Kekova'ya günü birlik turlar düzenleyen Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi'ne bağlı 45 büyük ölçekli yat, sezonun sona ermesiyle birlikte limana demir attı. 5 tur teknesi yeni sezona kadar nöbetleşe tatilcilere tur yaptırmaya devam edecek.
 
Kara molası başlayan yatlar, yeni sezon için bakıma alınacak. Bakımı yapılan yatların eskiyen aksamları yenilenecek ve boyanacak. Bu süre içinde nöbette kalan 5 yat ise seferlerine devam ediyor. Nöbetçi yatlar, turistleri Batık Kent, Simena Antik Kenti ve Kekova'nın doğal güzelliklerine taşıyor. Kış ortasında Kekova turuna katılan turistler, bu doğal güzelliği görmenin mutluluğunu yaşıyor.
 
Kekova koylarını gezen Rus Evgeny Koprikow, Kış mevsimi olmasına rağmen güzel bir ortamda yat turu yapmak sürpriz oldu. Rusya'da her yer kar ve buz. Yatların gelen turistler için özel olarak beklediğini duyduğumuzda çok sevindik dedi.
 
Tura katılan Ukraynalı Tatiana Evely ise Türkiye'ye ilk kez geldim. Kış ortasında tekne turu yapmak çok harika. Rehberimize teşekkür ediyorum. Kekova şahane bir güzellik. Bu mevsimde deniz çok berrak. Tarih, doğa her şey iç içe dedi.
 
Demre Deniz Taşıyıcıları Kooperatifi Başkanı Ahmet Çetin ise şunları kaydetti: Kooperatife bağlı 45 yatla yaz aylarında Kekova'ya tur düzenliyoruz. Kışları, tekneleri karaya çekiyoruz. 5 tekneyi nöbetçi bırakıyoruz. Nöbetçi yatlar, bu dönemde yerli ve yabancı turistleri Kekova'ya götürüyor. Kış boyunca da yerli ve yabancı turistleri, Kekova'ya bekliyoruz dedi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim