• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Antalya DTO 14. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi

Antalya DTO 14. Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirildi
Antalya Deniz Ticaret Odası 14. Olağan Meclis Toplantısı 29 Mayıs 2014 Perşembe günü Porto Bello Hotel'de Meclis, Yönetim Kurulu ve Oda Üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında, bu yıl 88.’si kutlanacak olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri ile ilgili gündem maddesi konuşuldu. Planlama ile ilgili bilgileri Antalya Deniz Ticaret Odası Deniz İşleri Uzmanı Tuğba Göksoy paylaştı. İlçelerde yapılması planlanan etkinlikler kapsamında gelebilecek taleplerin de değerlendirileceği kaydedildi.

Toplantının devamında Antalya Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Antalya Deniz Ticaret Odası koordinasyonunda bu yıl da çok görkemli kutlamaların ve çok çeşitli etkinliklerin yapılacağını vurgulayarak, halkın denizle buluşması için 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın öneminin çok büyük olduğunu belirtti.

Başkan Kendiroğlu: “Birlik ve beraberlik içerisinde olunduğunda sorunların çözümü çok daha kolaydır.”

Başkan Kendiroğlu, Oda üyelerinin bireysel hareket etmemesi gerektiğini, birlik ve beraberlik içerisinde sorunların kolaylıkla çözüme kavuşturulabileceğini ifade etti. Bunun için de Oda bünyesinde oluşturulmuş olan İhtisas Komisyonlarının etkin biçimde çalışmasının önemli olduğunu vurguladı.

Başkan Kendiroğlu: “Üyelerimiz, sorunlarını Odamız bünyesinde oluşturduğumuz İhtisas Komisyonları aracılığıyla ele alırlarsa sorunlar daha hızlı ve net biçimde çözüme kavuşacaktır. Odamız bünyesindeki İhtisas Komisyonları sorunların tespiti ve çözümü için önemli role sahiptir. Birlik ve beraberlik içinde hareket edilmesi son derece önemlidir. Örneğin Limancılık, Acentecilik ve Kruvaziyer Turizmi İhtisas komisyonu bir sorun olduğunda anında toplanıyor, karar alıyor, belgelerini topluyor ve yönetim olarak biz çözüm için gerekli makamlara konuyu iletiyoruz, önemle üzerinde durarak çözüme kavuşması yönünde hareket ediyoruz.”

Bunun yanında sektörde yaşanan bir takım sıkıntılarda kanıt niteliğinde dokümanların büyük önem taşıdığını vurgulayan Başkan Kendiroğlu, Oda üyelerinin ticari faaliyetleri esnasında maruz kaldıkları yaptırımlara ilişkin belgeleri görüntülemelerinin, bunu Oda makamlarına iletmelerinin önemine dikkat çekti.

Başkan Kendiroğlu: “Üyelerimiz, ticari faaliyetleri ile ilgili zaman zaman bir takım yaptırımlara maruz kalıyorlar. Ancak bunun gerekçelerini ispatlayamıyorlar. Sözlü olarak ilettiğiniz sorunların çözüme kavuşturulması ya zaman alıyor ya da güç oluyor. Bu konuda üyelerimiz, örneğin yazılan tutanakları görüntülerlerse ve bunları Odamıza iletirlerse yaşanan sıkıntılar hızlı ve net biçimde giderilebilir.”

Gündeme göre dilek ve temenniler bölümünün ardından toplantıya, 25 Haziran 2014 tarihinde yapılacak Meclis'te buluşulmak üzere son verildi.

http://www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim