• BIST 9079.97
  • Altın 2324.743
  • Dolar 32.3404
  • Euro 34.913
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Antalya DTO toplantısı gerçekleştirildi

Antalya DTO toplantısı gerçekleştirildi
Antalya Deniz Ticaret Odası 11. Olağan Meclis Toplantısı 26 Şubat 2014 tarihinde Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MATSO) düzenlenen toplantı öncesinde Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e nezaket ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarete Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri iştirak ettiler. Manavgat bölgesi denizcilik sektörü ve yapılabilecekler üzerinde konuşulan ziyarette Antalya Deniz Ticaret Odası’nın Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'na bu ay sunacağı Side Sualtı Sergisi Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

MATSO Toplantı salonunda gerçekleştirilen Meclis Toplantısı'na Antalya Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Anılgan, Meclis Başkan Yardımcısı Yusuf Demirel, Yönetim Kurulu Başkanı Bekir İnanç Kendiroğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hanifi Demirkıran, Yönetim Kurulu Üyesi Gökmen Bakır ile denizcilik sektöründen 40’a yakın kişi katıldı.

Manavgat bölgesinde hizmet veren denizcilik sektörü üyelerinin yoğun katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri üzerinde durulmasından sonra Manavgat bölgesindeki sektörün sorunları ve çözüm yolları ile Antalya Deniz Ticaret Odası’nın sektör gelişimi için yürürlüğe geçirmekte olduğu projeleri üzerinde konuşuldu. Manavgat’a bir “Yat Yapım, Bakım-Onarım  İhtisas Organize Sanayi Bölgesi” kazandırılması konusunun üyelerle paylaşıldığı toplantıda, konunun Bakanlık ve yerel yönetimler nezdinde takip edildiği dile getirildi. Ayrıca Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 2014 Yılı Mali Destek Programı kapsamında hayata geçirilmesi planlanan “Side Sualtı Sergisi Projesi”nin sektöre ve işletmelere katacağı değer anlatıldı.

Bir sonraki Meclis Toplantısı'nın 7 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilmesine karar verilerek toplantı sona erdi.

antalya2.jpg

antalya3.jpg

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim