• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Antalya'nın batısında 3. havalimanı

Antalya'nın batısında 3. havalimanı
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Havaalanları Daire Başkanı Ümit Özdemir, Antalya'nın batısında yapılması planlanan havaalanı için ziyaretleri kapsamında Kumluca'ya geldi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Havaalanları Daire Başkanı Ümit Özdemir, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bölge Müdürü İlker Çelik, Antalya Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Hüsamettin Elmas, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ümit Özdemir, Antalya'nın batısına yapılması planlanan havaalanı konusunda Kumluca, Finike, Demre ve Kaş arasında incelemelerde bulunduklarını, fiziki ve teknik açıdan en uygun bölgeyi tespit etmeye çalıştıklarını söyledi.

Havaalanının bölgenin ekonomik açıdan kalkınmasına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Özdemir, havaalanını bir an önce yapılması için gayret gösterdiklerini belirtti.

Başkan Çetinkaya da havaalanının sadece dört ilçe değil, diğer ilçelere de fayda sağlayacağını, Antalya Havalimanı'nın yükünü hafifleteceğini kaydetti. Bölgeye yapılacak havaalanı çalışmalarıyla heyecanlandıklarını ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:
"Havaalanının en uygun yere en kısa sürede yapılmasını sabırsızlıkla beliyoruz. Bu konu teknik bir konu. Konunun uzmanları en doğru kararı verecektir.

Ben ilgili bakanlığımızın bu konudaki üst düzey yetkilisi olarak daire başkanımızın bölgemizde inceleme yapıyor olmasının bakanlığımızın, hükümetimizin konuya verdiği önemin göstergesi olarak görüyorum. İnşallah bölgemize hayırlı olmasını diliyor, en kısa zamanda yapılmasını temenni ediyorum."

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim