• BIST 9704.31
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

APM Terminals 600 kişiyi işe alacak

APM Terminals 600 kişiyi işe alacak
PETKİM Limanı PETLİM’i 28 yıl süre ile işletecek olan konusunda ‘Dünya devi’ Hollanda firması APM Terminals liman hizmet elemanlar arıyor.

2016 yılının ilk çeyreğinde hizmet vermeye başlaması beklenen APM Terminals’ın işleteceği PETKİM Limanının tam kapasite hizmet vermeye başladığında 600 kişiye istihdam sağlayacağı ifade ediliyor. Limanda yılda 1,3 milyon TEU (konteyner taşımacılığında kullanılan birim) yük elleçlenmesi hedefleniyor. Altyapı eksiklikleri nedeniyle Aliağa yerine Ulukent’de ofis açan APM Terminals dünyanın en büyük terminal işletmeci şirketleri arasında yer alıyor.

LİMAN SAHASINDA ÇALIŞACAK ELEMANLARA İHTİYAÇ VAR

65 ülkede terminal işletmeciliği yapan şirketin PETKİM ile yaptığı bu anlaşma Türkiye’deki terminal işletmeciliği açısından ilk projesi. Proje tamamlandığında Türkiye’nin en büyük konteynır terminallerinden bir tanesi olacak. Yılbaşı itibariyle limanı işletmeyi planlayan şirket eleman alımlarına şimdiden başladı. PETKİM Limanı’nda, liman sahasında çalışacak liman hizmet elemanları arayan APM Terminals alımlar ile ilgili duyuru yaptı.

BAŞVURULAR BAŞLADI

APM’nin konuyla ilgili yaptığı duyuruda, “APM Terminalleri İzmir Limanı, liman sahasında çalışacak liman hizmet elemanları arıyor. Yüksek iş güvenliği standartlarını hedefleyen, güvenli bir çalışma ortamı sağlayan bu büyük ailenin bir parçası olmaya hazırsanız, siz de başvurunuzu bize ulaştırın. İşe alım süreci ERA İnsan Kaynakları Danışmanlık Firması tarafından yürütülmektedir. Başvurularınızı betul@erainsankaynaklari.com.tr mail adresinize özgeçmişinizi göndererek yapabilirsiniz ” ifadeleri yer alıyor. Eleman alımında, tercihen liman operasyonu hakkında genel bilgi sahibi, en az lise mezunu, 18-40 yaş arası, askerlik görevini tamamlamış, İzmir Bornova, Bayraklı, Karşıyaka, Çiğli, Menemen, Aliağa ve Bergama’da ikamet ediyor ya da edebilecek durumda olanlar tercih edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim