• BIST 9604.01
  • Altın 2477.073
  • Dolar 32.5016
  • Euro 34.646
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C

Aprona Temsa Avenue indi

Aprona Temsa Avenue indi
Temsa’nın kentiçi ulaşımda fark yaratan aracı Avenue, Türk Hava Yolları’nın apron otobüsünde tercihi oldu.

 

THY filosuna aldığı 6 Avenue otobüsü Batman, Sivas, Konya, Elazığ ve Ağrı havalimanlarında kullanacak.
Avenue alçak tabanlı ve yüksek tavan tasarımı özellikleri ile birlikte sahip olduğu modern konfor düzeyi ile tercih edilmeye devam ediyor. Kentiçi ulaşımda büyük beğeni toplayan Avenue  araçlar şimdi THY’nin Batman, Sivas, Konya, Elazığ ve Ağrı havalimanlarında yolcusunun hizmetine sunulacak. Apron otobüslerinde daha çok yurtdışı markalar tercih edilirken artık yerli üreticilerin kentiçi ulaşıma yönelik üretimini gerçekleştirdiği modern, teknolojik otobüsler filolarda yerini almaya başladı. Avenue,  bu değişimde öncü rolünü üstleniyor. Artık yerli ve yabancı ziyaretçiler Avenue konforu ile uçak ve havalimanı arasında taşınabilecek. Türk Hava Yolları filosuna katılan 6 Avenue otobüsler Adana fabrikasında düzenlenen törenle teslim edildi.
 
Temsa Pazarlama ve Satış Müdürü Murat Anıl, yerli otobüs üretiminde gelinen noktanın çok sevindirici olduğunu belirterek, “Avenue otobüslerimiz kentiçi ulaşımda işletme maliyetleri ve sahip olduğu konfor düzeyi ile öncelikli tercih edilen ürünlerden biri oldu. 2012 yılında aracımıza gösterilen ilgiden memnunuz. 2013 yılında kentiçi ulaşımda Avenue konforu yaşayan illerin sayısı hızlı şekilde artacağını düşünüyoruz. Apron otobüsünde tercihin Avenue olması ise üretim kalitesinde ulaştığımız nokta açısından çok önemli. 
 
Daha öncesinde apron otobüsü tercihi genellikle yabancı markalar olurdu. Artık Avenue aracımızın havalimanında kullanılması ülkemize gelen yabancı ziyaretçilerin uçaktan indikleri anda yüksek düzeyde konforla seyahat etme imkanını yaşayacak olması ülke imajımız açısından olumlu olacaktır. Türk Hava Yolları gibi dünya çapında bir marka kuruluşunun bizim ürünümüzü tercih etmesinden, Türk Hava Yolları’nın büyüyen hedeflerine, başarılarına bir Türk markası olarak katkı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.
 
Avenue
 
Avenue otobüsler,12 metre uzunlukları ve2.55 metregenişliği, tam alçak tabanlı, yüksek tavan tasarımı ile konforlu bir yolculuk imkanı sunuyor. Avenue’larda yolcuların rahat biniş ve inişlerini hızlı şekilde sağlayabilmek için araç alçaltma ve yükseltme sistemi de bulunuyor. Bagaj yerleştirmek için özel tasarlanmış bagaj koyma yerleri mevcut. Geniş koridor alanı ile optimum yolcu taşıma özelliği bulunuyor.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim