• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Araç kiralamada Vivi kalitesi

Araç kiralamada Vivi kalitesi
UGR Teknoloji sürekli olarak dinamik üretken yapısıyla yeni projeler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Zil sesleri, AppStore'lardaki İOS oyunlarında büyük yankı uyandıran ve küresel ölçekte beğenilen I'm Jack gibi birçok başarılı projeden sonra Vivi sistemini de uygulamaya başladı. UGR Teknoloji Ltd’nin sorunsuz hizmet anlayışındaki faaliyet alanlarından olan Vivi.com.tr sistemi, online araç kiralamadır. Vivi tescilli markasıyla Türkiye’deki oto kiralama sektörünün lider firmalarından biridir.


Vivi araç kiralama sağlam bir sistem halinde çalışır. Tedarikçi firmalar bu sisteme kayıt olarak müşteri potansiyellerini artırmaktadır. Firmalar Türkiye’nin tüm vilayetlerine yayılmış olup müşteriler araç arama bölümünden ihtiyaçlarına göre bir filtrelendirme yapabilir. Vivi sistemi, kayıtlı firmalar içinde dilediğiniz gün ve saate uygun kiralık oto araçlarını hemen listeler. Şayet aracı seçtiyseniz diğer aşamaya geçilir.


UGR sorunsuz hizmet ilkesi gereği diğer aşamalar da güven içinde yürüyecektir. Bundan sonra yapmanız gerekenler şunlardır: Araç kiralama işleminde opsiyonları kullanmak için istediğiniz yerleri seçin. Örneğin navigasyon cihazı ya da özel bir şoför gibi. Daha sonra iletişim adresleri ve isminizi gireceksiniz. Sonra kredi kartı yoluyla ön ödeme(kapora) ödenir. Bundan sonra işlemler tamamlanmış demektir. Son bilgiler ekrana yansır. Araç rezervasyon işlemlerinizi internet üzerinden yaptırmak istemiyorsanız telefon numaralarından da halledilebilir.


Araç kiralama şirketine sahipseniz web sitesinden Kurumsal Giriş kısmından kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıt öncesi Vivi sistemi hakkında daha fazla bilgi almanız da mümkündür. İlgili linkten ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Tedarikçi firmaysanız sitedeki ilgili kısımdan giriş yapabilirsiniz. Vivi sistemi kullanım koşulları ve Otomobil kiralamayla ilgili kiralama koşulları da öğrenilebilir. Kiralama koşulları içinde iptal prosedürü, rezervasyon değişikliği, tedarikçi firma koşullarıyla ilgili bilgiler yer almaktadır. Vivi çok iyi bir şekilde hazırlanmış bir sistemdir. Tavsiye edebileceğimiz bu sistemde araç kiralama noktalarına online olarak kolayca ulaşmanız mümkündür. İstanbul’un tüm ilçelerinden araç kiralama noktası mevcuttur. Ayrıca Muğla ve ilçelerinde de dilediğiniz gün seçim yapabilirsiniz.


Çok güzel şekilde çalışan bu sistemde sık sorulan sorularla ilgili de, sitede oldukça tatmin edici yanıtlar verilmiş. Örneğin araba kirala işleminde araç nasıl teslim alınır, nasıl iade edilir, fatura nasıl alınır, aracı kiralarken gerekli evraklar nelerdir, ödeme şekilleri veya rezervasyon değişiklikleri gibi aklınıza takılabilecek soruların yanıtı sitede yer almaktadır. Sizleri çok beğendiğimiz Vivi sistemini tavsiye ediyoruz. İnternetten kiralık araç bulmak hiç bu sistem kadar kolay ve pratik olmamıştır. Ayrıca seçenekleriniz çok geniş olup bulunduğunuz noktaya en yakın yerden otomobil kirala işlemi güvenli ve çabuk şekilde tamamlanmaktadır. Kiralık otomobil işlemleriniz için Vivi sistemini tercih etmenizi öneririz.

http://www.ulastirma.com.tr/

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim