• BIST 9079.97
  • Altın 2324.961
  • Dolar 32.3581
  • Euro 34.9
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Araç kiralayacak tatilcilere uyarı yapıldı

Araç kiralayacak tatilcilere uyarı yapıldı
Güngör Karakaya, tatil mevsiminin başlaması ile tatile çıkacakların kiralık araçları tercih etmesi üzerine oto kiralama firmalarında bir patlamanın yaşandığını ifade etti.

Araç kiralayacak tatilcilere uyarı

Ankara Oto Kiralamacılar Derneği(ANKODER) Genel Başkanı Güngör Karakaya, tatil mevsiminin başlaması ile tatile çıkacakların kiralık araçları tercih etmesi üzerine oto kiralama firmalarında bir patlamanın yaşandığını ifade ederek, oto kiralayan kişilerin mağduriyet yaşamaması için kurumsallaşmış dernek üyelerini tercih etmelerini istedi.

Karakaya yaptığı yazılı açıklamada, yaz aylarının gelmesiyle hareketlenen oto sektörünün yaşanan yoğunluktan memnun olduğunu söyledi. Müşterilere iyi hizmet sunmaya çalıştıklarını anlatan Karakaya, araç kiralayacakların dernek üyelerini tercih etmesinin kendi menfaatlerine olacaklarını savundu.

Karakaya, "Derneğimiz üyeleri oto kiralama işini kurumsal olarak yapmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Maalesef sektörümüzde bu işi yasal olarak yapmayan firmalar bulunmakta ve olası bir olumsuz durumda tüm sektör etkilenmektedir" dedi.
Müşterilerin, araç kiraladığında önceden muhatap bulamadıklarını, ancak derneklerinin artık hem danışmanlık hem de şikayetleri değerlendirme konusunda hizmet verdiğini söyleyen Karakaya, "Araç kiralayacak müşterilerimiz kiralayacağı aracın kasko ve trafik sigortasını, muayene tarihlerini kontrol etmeli ayrıca aracın kilometre bakımlarının hangi tarihte yapıldığına mutlaka bakmalıdırlar" diye konuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim