• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Arama çalışmaları hızla devam ediyor

Arama çalışmaları hızla devam ediyor
Suriye tarafından Hatay’ın güneybatısında düşürülen Türk askeri uçağının pilotlarının ve enkazının bulunması için çalışmalar sürüyor.

Arama çalışmaları devam ediyor

Suriye tarafından Hatay’ın güneybatısında düşürülen Türk askeri uçağının pilotlarının ve enkazının bulunması için çalışmalar sürerken, iki uçaktan birinin düştüğünü, diğerinin geri döndüğünü söyleyen görgü tanıkları uçağın Hatay’ın Samandağ ilçesine bağlı Çevlik sahillerine yakın bir bölgede denize düştüğünü iddia etti.

Düşürülen uçağın Çevlik köyünün üstünden ve sahilde alçaktan uçtuğunu belirten Gülbahar Düzer (27), iki uçak gördüğünü, birinin alevlenip denize düştüğünü, uçağın düşmesiyle diğer uçağın geldiği yöne dönüp uzaklaştığını iddia etti. Olay sırasında sahilde mısır satan Mevlüde Dönmez de, iki uçağın alçaktan uçarak Çevlik üzerinden geçtiğini, birkaç dakika sonra patlama sesi duyduğunu belirtti.

Görgü tanıklarından Mehmet Yiğit ise, iki uçağın arka arkaya seyir halinde Çevlik üzerinden ve sahile yakın alçaktan uçtuğunu gördüklerini belirterek, birkaç dakika sonra deniz tarafından büyük bir patlama sesi duyduğunu, patlamanın ardından diğer uçağın geri döndüğünü söyledi.

Bu arada, Samandağ ilçesine bağlı Çevlik sahillerinde Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı botların gece boyunca arama çalışmaları yaptığı öğrenildi. Çevlik halkı yaşananlardan etkilenmeden denize girmeye devam ederken, basın kuruluşlarının da canlı yayın araçlarıyla sahilde hazır beklediği görüldü.

www.UlasimOnline.Com 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim