• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Aras Akademi, yeni mezunlarını verdi

Aras Akademi, yeni mezunlarını verdi
Aras Kargo’nun her kademeden çalışanlarına yönelik, kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla kurduğu Aras Akademi, yeni mezunlarını verdi.

ARAS AKADEMİ'DEN YENİ MEZUNLAR

Aras Kargo’nun her kademeden çalışanlarına yönelik, kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla kurduğu Aras Akademi, yeni mezunlarını verdi.

Kargo sektöründe bir ilk olan Aras Akademi Mezuniyet Törenleri’nde toplam 669 Aras Kargo çalışanı sertifikalarını aldı. Aras Kargo’nun şirketin gelişim programlarının standardını oluşturmak ve ölçülebilirliği sağlamak amacıyla hayata geçirdiği Aras Akademi mezun vermeyi sürdürüyor. Bu yıl dördüncü kez düzenlenen Aras Akademi Mezuniyet Törenleri’nde 669 Aras Kargo çalışanına sertifikaları verildi. Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören 392 Aras Kargo çalışanı Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde, Okan Üniversitesi’nde eğitim gören 277 Aras Kargo çalışanı ise Okan Üniversitesi Tuzla Kampüs’ünde düzenlenen törende sertifikalarını aldı.

Aras Akademi öğrencilerine sertifikaları Aras Kargo yöneticileri, üniversite yöneticileri ve eğitimciler tarafından verildi. Törenlerde Aras Holding Taşıma Grup Başkanı ve Aras Kargo Genel Müdürü Salim Güneş, Aras Kargo İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Gülçin Poyraz, Aras Akademi Kurucusu Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu, Beykoz Lojistik Meslek Yüksek Okulu Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Cihan Erdönmez ve Okan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alinur Büyükaksoy konuşma yaptı.

Aras Kargo’nun sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Aras Akademi’nin temelleri 2009 yılı sonunda atıldı. Aras Akademi, akademik ve mesleki bilgi birikimine sahip, donanımlı ve deneyimli eğitmenleriyle kargo taşımacılığı alanına sunduğu modern ve çağdaş eğitim-öğretim ortamıyla sektöre ve sektör profesyonellerine Ar-Ge ve inovasyon katkısı sağlıyor. Aras Akademi Platformu’nda sağlanan 10 üniversite işbirliği ile şube kadrolarının tamamına, bölge müdürlüklerine, transfer merkezi yöneticilerine, denetim ekibine ve genel müdürlük birim yöneticilerine uzun soluklu eğitimlerle sertifikalar veriliyor. Ayrıca genel müdürlük çalışanları için yabancı dil eğitimleri gerçekleştiriliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim