• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

Aras Kargo, Logitrans'ta ödülle taçlandı

Aras Kargo, Logitrans'ta ödülle taçlandı
Logitrans Fuarı kapsamında düzenlenen II. Lojistik Ödülleri yarışmasında Aras Kargo, ‘Yurtiçi Kargo İşletmecileri Ödülü’nün sahibi oldu.

Logitrans Fuarı kapsamında düzenlenen II. Lojistik Ödülleri yarışmasında Aras Kargo, ‘Yurtiçi Kargo İşletmecileri Ödülü’nün sahibi oldu. 

Türkiye’nin dört bir yanına ve dünyanın 227 ülkesine ‘önem’ taşıyan Aras Kargo, Logitrans Fuarı’nda bu yıl ikincisi düzenlenen Lojistik Ödülleri kapsamında ‘Yurtiçi Kargo İşletmecileri Ödülü’ne layık görüldü. Ödüle layık görülen firmalar, sektörün deneyimli gazetecileri ve temsilcilerinden oluşan jüri tarafından; ciro, çalışan sayısı, şube sayısı, araç sayısı, sefer sayısı, depo alanı gibi kriterlere göre değerlendirildi.

Değerlendirme sonucunda ödül almaya hak kazanan kurumlara ödülleri, EKO Fuarcılık ve Messe München işbirliği ile düzenlenen Logitrans Fuarı’nda verildi. İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen II. Lojistik Ödül Töreni’nde Aras Kargo adına ödülü Aras Kargo Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Uğur Akansel aldı. Ödül alan tüm firmalara, Yunan mitolojisinde dünyayı sırtında taşıdığına inanılan Atlas heykeli takdim edildi.

7 kıtada 7 yıldızlı kargo hizmeti sunmak vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Aras Kargo, Türk taşımacılık sektörünün lider firmaları arasında yer alıyor. 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama ile temelleri atılan Aras Kargo, dağıtım ağı gücüyle dikkat çekiyor.

1989 yılında faaliyete geçen Aras Kargo bugün, 19 bölge müdürlüğü, 28 transfer merkezi, 786 şube,   2 bin 500 araçlık filosu ve 8 bin 800 kişilik uzman kadrosuyla her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor. Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1.500'ü aşkın yerleşim birimine hizmet götüren Aras Kargo, ayrıca 800'e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleterek çalışmalarına devam ediyor. Aras Kargo, ülkemizin coğrafi konumu nedeniyle lojistik üssü olma hedefine yönelik çalışmalar yürüterek, müşterilerine kaliteli, hızlı ve özenli hizmet amacıyla yenilikçi ürünlere imza atıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim