• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C

Aras Kargo Sapanca şubesi açıldı

Aras Kargo Sapanca şubesi açıldı
Türkiye’nin dört bir yanına önem taşıyan Aras Kargo, Sakarya’nın şirin ilçesi Sapanca’daki şubesini hizmete açtı.

 

Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olan Aras Kargo Sapanca Şubesi, Sapancalı üreticilerin Türkiye genelindeki gönderimlerini yapacak ve bölge ekonomisine hareket kazandıracak. Aras Kargo şubesi aracılığı ile  Sapancalılar kargolarını güvenle diledikleri adreslere gönderebilecek ve kendi paketlerini teslim alabilecek.
 
Kargo sektörünün yenilikçi ve öncü markası Aras Kargo’nun Türkiye çapındaki şube ağına Sapanca Şubesi eklendi. Aras Kargo Sapanca Şubesi, 4 Aralık 2012 günü Rüstempaşa Mah. Ersin Cad. No: 39 adresinde hizmete girdi. Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğü’ne bağlı açılan Aras Kargo Sapanca Şubesi’nin açılış töreninde Sapanca Kaymakamı Osman Sarı, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve diğer mülki idare amirleri, Aras Kargo yetkilileriyle bir araya geldi.
 
Aras Kargo’dan yapılan yazılı açıklamada, “Aras Kargo bugün Türkiye genelinde 19 bölge müdürlüğü, 28 transfer merkezi, 800 şube, 3 bin araçlık filosu ve 8 bin 800 kişilik uzman kadrosu ile her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor. Batı Karadeniz Bölge Müdürlüğümüze Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu, Bartın, Zonguldak, Karabük ve Kastamonu illeri bağlı ve bu iller arasında Sakarya büyük önem taşıyor. Yeni şubemiz, Sapancalı üreticilerin gönderimlerini rahatlıkla ve güven içinde yapmalarını sağlayacak. Böylelikle bölge ekonomisini hareketlendirecek. Ayrıca tüm Sapancalılar kargolarını diledikleri adreslere gönderebilecek ve kendi paketlerini teslim alabilecek” denildi.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim