• BIST 8986.16
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Aras Kargo, Trakya'da yeni adresine taşındı

Aras Kargo, Trakya'da yeni adresine taşındı
Türkiye’nin dört bir yanına ve dünyanın 227 ülkesine ‘önem’ taşıyan Aras Kargo’nun Trakya Bölge Müdürlüğü yeni adresine taşındı.

Aras Kargo Trakya Bölge Müdürlüğü Yeni Adresinde

Türkiye’nin dört bir yanına ve dünyanın 227 ülkesine ‘önem’ taşıyan Aras Kargo’nun Trakya Bölge Müdürlüğü yeni adresine taşındı.

7 kıtada 7 yıldızlı kargo hizmeti sunmak vizyonuyla çalışan Aras Kargo, Edirne, İkitelli, Halkalı, Trakya, Beylikdüzü, Avcılar, Hadımköy,Çorlu ve Gelibolu’da bulunan müşterilerine sunduğu hizmetin kalitesini artırmak amacıyla Trakya Bölge Müdürlüğünü yeniledi. Daha önce Hadımköy Bölge Müdürlüğü olarak faaliyet gösteren bölge müdürlüğü şehir merkezine taşınarak, bundan sonra Aras Kargo Trakya Bölge Müdürlüğü olarak modern yapısı ile hizmet vermeye devam edecek.

2010 yılı itibari ile iç standartlarını iyileştirmeyi hedefleyen Aras Kargo, personeline daha iyi şartlarda çalışma alanları oluşturmak ve müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla şubelerindeki ve bölge müdürlüklerindeki yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Müşteri ihtiyaçlarına göre çeşitlendirilmiş Günaydın Kargo, Güniçi Kargo, Uçak Kargo, Tahsilâtlı Kargo, Geri Dönüşlü Kargo, Hediye Kargo ve Yurtdışı Kargo hizmetleri bulunan Aras Kargo, Trakya Bölge Müdürlüğü ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmaya devam edecek.

İstiklal Cad. Cumhuriyet Mah. No:167 Kat:12 Kaya Millenium Plaza Beylikdüzü adresine taşınan Aras Kargo Trakya Bölge Müdürlüğü’nün telefon numarası  0212 872 92 57, faks numarası ise 0212 872 92 67.

Aras Kargo Hakkında Aras Kargo, 19 bölge müdürlüğü, 29 transfer merkezi, 769 şube, 2 bin 500 araçlık filosu ve 7 bin 700 kişilik uzman kadrosuyla her ay 6 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor. Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1.500'ü aşkın yerleşim birimine hizmet götüren Aras Kargo, ayrıca 800'e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleterek hizmetlerine devam ediyor. Aras Kargo, müşterilerine kaliteli, hızlı ve özenli hizmet etmek amacıyla yenilikçi ürünlere imza atıyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim