• BIST 9111.31
  • Altın 2323.888
  • Dolar 32.3797
  • Euro 35.0176
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Aras Kargo "Yolaçık" toplantılarına başladı

Aras Kargo "Yolaçık" toplantılarına başladı
Aras Kargo, Türkiye çapında gerçekleştireceği ‘Yolaçık 2012’ toplantılarına İstanbul’dan başladı.

Aras Kargo, Türkiye çapında gerçekleştireceği ‘Yolaçık 2012’ toplantılarına İstanbul’dan başladı.

İstanbul’daki 3000’i aşkın Aras Kargo çalışanı, Grand Cevahir Otel’de bir araya gelerek 2011’i değerlendirdi ve 2012 hedeflerini paylaştı. Yolaçık 2012 Toplantıları, Temmuz ayına kadar 14 ilde yapılmaya devam edecek ve 9000’e yakın Aras Kargo çalışanına ulaşacak.

Kargo sektörünün yenilikçi ve öncü markası Aras Kargo’nun ilkini 4 yıl önce gerçekleştirdiği Yolaçık toplantılarının üçüncüsü yapıldı. İstanbul’da başlayan Yolaçık 2012 toplantısı Grand Cevahir Otel’de gerçekleşti. Aras Kargo Genel Müdürlük, Bakırköy, Boğaziçi, Orhanlı, Marmara ve Trakya Bölgeleri ile ilgili transfer merkezi çalışanlarını bir araya getiren toplantıya 3225 Aras Kargo çalışanı katıldı.

Toplantıda konuşan Aras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Aras, “2 yılda bir gerçekleştirdiğimiz Yolaçık toplantılarımız ile çalışanlarımızın istek ve beklentilerini dinliyoruz, çalışmalarımızı değerlendiriyoruz ve birlikte hedeflerimizi belirliyoruz.  Aras Kargo’nun başarıya ulaşmasında en büyük paya sahip olan, her sabah güneşin doğuşu ile başlayıp akşamın geç saatlerine kadar yoğun bir tempoda özveriyle çalışan Aras ailesine içtenlikle teşekkür ediyorum. İki yıl önceki toplantımızda, iki yılda dört kat kâr elde etmek için birbirimize söz verdik ve bu sözü yerine getirdik. Bu ülkenin ticaretini taşıyanlar olarak, ülkemiz için değer yaratmaya ve önem taşımaya devam edeceğiz”  dedi.

Aras Kargo Genel Müdürü Salim Güneş de toplantıya katılan Aras çalışanlarına 2012 hedeflerini açıkladı. Güneş, kargo sektörünün ilk tercih edilen ve en iyi hizmeti veren firması olmak hedefiyle çalıştıklarını söyledi. Toplantılar, Aras Kargo’da 5. 10. 15. ve 20. Yılını dolduran Araslılar’a plaketlerinin verilmesiyle son buldu.

Aras Kargo’nun Yolaçık 2012 Toplantıları Temmuz ayına kadar Ankara, Eskişehir, İzmir, Denizli, Bolu, Bursa, Diyarbakır, Gaziantep, Antalya, Samsun, Konya, Kayseri, Erzurum ve Adana’da yapılacak ve 9000’e yakın Aras Kargo çalışanına ulaşılacak.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim