• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Aras Kargo’dan engelli desteği geldi

Aras Kargo’dan engelli desteği geldi
Türkiye genelinde başlatılan “Kapakları Topla Gel Kalmasın Artık Engel” kampanyası kapsamında, Diyarbakırlılar tarafından toplanan kapaklar Aras Kargo tarafından taşındı.

Aras Kargo’dan engelli desteği

Türkiye genelinde başlatılan “Kapakları Topla Gel Kalmasın Artık Engel” kampanyası kapsamında, Diyarbakırlılar tarafından toplanan kapaklar Aras Kargo tarafından taşındı.

Esenler Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü’nün, Türkiye genelinde başlattığı “Kapakları Topla Gel Kalmasın Artık Engel” kampanyası kapsamında, Diyarbakırlılar tarafından toplanan kapaklar Aras Kargo tarafından taşındı. Bugüne kadar sosyal sorumluluk anlayışıyla sayısız projeyi destekleyen Aras Kargo, içeriğinde şişe kapakları bulunan çuvalları ücretsiz bir şekilde Esenler Belediyesi’ne ulaştırdı. Şişe kapakları sonucunda Esenler Belediyesi tarafından verilen tekerlekli sandalyeler, düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Aras Kargo Diyarbakır Bölge Müdürlüğü, “Aras Kargo olarak Türkiye’nin dört bir yanında hizmet veriyor ve hizmetimizle eş zamanlı olarak ihtiyacı olan kurum ve kişilere yardım elimizi uzatıyoruz. Sosyal vatandaşlık bilinciyle sayısız işbirliğine imza atıyoruz. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sümerpark Sosyal Destek Merkezi ve Esenler Belediyesi’ne destek verdiğimiz bu proje ile de engelli vatandaşların yaşam kalitesini iyileştirmede katkımız olduğu için büyük mutluluk duyuyoruz” diyerek, projeye verdikleri desteği açıkladı.

Esenler Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü'nün, hem çevre kirliliğinin önüne geçerek bu konuda toplumsal duyarlılığı artırmak, hem de tekerlekli sandalyesi olmayan veya eskiyen engelli vatandaşlara destek olabilmek için başlattığı projeye Diyarbakırlılar büyük ilgi gösterdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sümerpark Sosyal Destek Merkezi’nce toplanan kapaklar sonucunda, Diyarbakır’da ihtiyacı olan vatandaşlar tekerlekli sandalyelerine kavuştu.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim