• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Ardep’in hizmet kalitesi tescillendi

Ardep’in hizmet kalitesi tescillendi
Ardep, Rina Denizcilik ve Belgelendirme Şirketi tarafından yapılan değerlendirmenin ardından ISO 9001, ISO 14001 ve OHSAS 18001 belgelerini almaya hak kazandı.

 

Arkas’ın depolama ve gümrükleme alanında hizmet veren şirketi Ardep, başarıyla geçtiği denetimlerin ardından faaliyetlerinin kalitesini belgelendirdi. ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi), OHSAS 18001 (İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi) ve ISO 14001 (Çevre Yönetim Sistemi) sertifikalarını alarak faaliyetlerini uluslararası standartlara taşıdığını tescilledi.
 
Ardep, belgeleri almaya hak kazanması süreci kapsamında şirketin tüm faaliyetlerinin dokümante edilmesi, Entegre Yönetim Sistemi kuruluşların sahip olduğu yönetim sistemi standartlarının gerektirdiği faaliyetlerin otomasyonu amacıyla geliştirilen Quality Documentation Management System – Entegre Yönetim Sistemi (QDMS) sayesinde personelin dokümanlara erişiminin sağlanması, iş süreçleri ile ilgili iyileştirmelerin yapılması, atık yönetimi sistemi kurulması, İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) mevzuatına uygun iş güvenliği çalışmalarını yaptı. Nisan 2012’de başlayan çalışmaların tamamlanması ile ofis ve depolarda kademeli olarak yapılan denetimlerin ardından belgeler, Mart ayında Rina Denizcilik ve Belgelendirme Şirketi’nden teslim alındı.
 
Ardep, iç denetimler ile faaliyetlerin uygunluğunu kontrol etmeye ve hizmetlerini iyileştirmeye devam edecek. Rina Denizcilik ve Belgelendirme Şirketi tarafından ise periyodik olarak denetimler tekrar edilecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim