• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Arkas, çekici sayısını 429'a yükseltti

Arkas, çekici sayısını 429'a yükseltti
Arkas Ulaştırma, Karsan Bursa fabrikalarında üretilen 114 adet Renault Trucks Premium Alliance çekici satın aldı.

ARKAS ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Arkas Ulaştırma, Karsan Bursa fabrikalarında üretilen 114 adet Renault Trucks Premium Alliance çekici satın aldı.

Entegre taşımacılık hizmeti veren Arkas Ulaştırma, 114 adet yeni Renault Trucks Premium TIR alarak filosundaki çekici sayısını 429'a yükseltti.

Karsan Bursa fabrikasında üretilen Renault Trucks Premium çekicilerin ilk partisi fabrikada düzenlenen törenle teslim edildi. Teslimat töreninde konuşan Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas, "1999 yılından bu yana süregelen iş birliğimizi 114 yeni araç alımı ile pekiştirmekten mutluluk duyuyoruz. Müşterilerimize deniz, kara ve demir yolu olmak üzere entegre taşımacılık hizmeti veriyoruz. Limandan fabrikaya ve fabrikadan limana uygun maliyetlerle taşıma hizmeti verebilmek için kara filomuzu kurduk'' dedi.

“TIR filosunu 4 yaş gençleştirdik”

Türkiye'nin konteyner kara nakliyesinde en büyük filolarından birine sahip olduklarını söyleyen Arkas, bu alımla birlikte TIR filosunu 4 yaş daha gençleştirdiklerini kaydetti. Arkas, ''Renault Trucks markasına karar vermemizdeki en önemli faktör, diğer markalara nazaran ortalama 100 kilometrede 1,9 litre daha az yakıt yaktığını tespit etmemiz oldu. Ayrıca çevre konusunda hassasız. Euro5 emisyonlu motorlara geçiş ile karbondioksit ve diğer zararlı emisyonların azaltılmasına katkı sağlıyoruz " şeklinde konuştu.

“Araçlarımız Fransa’dakiler kadar kaliteli”

Renault'la stratejik iş birliği içinde olduklarını kaydeden Karsan Otomotiv Genel Müdürü Murat Selek de, bu iş birliği kapsamında Renault Trucks'la endüstriyel faaliyetlerde tam bir entegrasyon içinde Renault standartlarında üretim yaptıklarını belirtti. Selek, ''Fabrikamızda üstün kalite standartlarında üretim yapıyoruz. Renault Trucks'ın tescil ve takdir ettiği kalitede üretim yapıyoruz. En az Fransa'daki üretim kadar kaliteye sahibiz, hatta biraz daha üzerindeyiz, bunu da gururla söyleyebiliriz. Yerli üretim olmamızın da birçok avantajları var'' ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim