• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Arkas, konteynerlerle hububat taşıyor

Arkas, konteynerlerle hububat taşıyor
Konteynerle dökme hububat yükleri taşıyan Arkas Anadolu Lojistik, kullandığı box tipi konteynerleri dökme taşımalar için modifiye etti.

Arkas konteynerle hububat taşıyor

Konteynerle dökme hububat yükleri taşıyan Arkas Anadolu Lojistik, kullandığıbox tipi konteynerleri dökme taşımalar için modifiye etti.

Dökme olarak yapılan hububat taşımalarında özel tasarım konteynerler kullanan Arkas Anadolu Lojistik, en son bu kapsamda Cargill Tarım ve Gıda San. Tic. A.Ş. için mısır taşıması gerçekleştirdi. Cargill Tarım ve Gıda firmasının Mersin/Yenice’deki deposundan yüklediği mısırı denizyolu ile karayolunu kombine ederek Bursa/ Orhangazi’deki fabrikasına ulaştırıyor.

Cargill Tarım ve Gıda’nın deposunun silosundan mısırın direkt olarak kendi özgül ağırlığı ile dökülerek yüklenebilmesi için konteynerlerin üzerine bir yükleme penceresi açıldı.

Konteyner içerisine tahıl kapağı görevi gören özel bir bariyer sistem monte edilerek boşaltma işlemi sırasında iş güvenliği sağlandı. Mısır boşaltma yerinde TIR üzerinde kilitli konteynere fabrika liftinde eğim verilerek dökülüyor.

Arkas Anadolu Lojistik, haftalık düzenli kabotaj taşıması hizmeti sayesinde Mersin’den Gemlik’e denizyolu ile ulaştırdığı yükleri karayolu ile entegre ederek kapıdan kapıya teslim ediyor. Kabotaj taşıması binlerce tonun tek seferde nakliyesi için sağladığı kapasite ile müşterilere alternatif bir taşıma çözümü ve avantajlı fiyat sunuyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim