• BIST 9456.73
  • Altın 2494.268
  • Dolar 32.5942
  • Euro 34.7914
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C

Arkas Line Akdeniz Acenteleri toplandı

Arkas Line Akdeniz Acenteleri toplandı
Arkas Line’ın, 2011 yılında gerçekleştirdiği acente toplantılarının Akdeniz ayağı 20-21 Ekim tarihlerinde Kazablanka’da yapıldı.

Arkas Line Akdeniz Acenteleri toplandı

Arkas Line acentelerinin belirli periyotlarda bir araya geldiği değerlendirme toplantılarının en sonuncusu Ekim ayında Kazablanka’da Hyatt Regency Oteli’nde yapıldı.

Toplantıya Yunanistan, İtalya, Fransa, İspanya, Cezayir, Fas, K.K.T.C, Mısır, Libya, Lübnan, Portekiz, Suriye, Tunus, Romanya ve Almanya’daki acenteler ile Türkiye’den Arkas Line temsilcilerinden oluşan 75 kişi katıldı.

Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bernard Arcas’ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantı, Arkas Line Ticaret ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Süleyman Avcı ve Arkas Line İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı Ebru Atamtürk’ün sunumlarıyla devam etti. İki gün boyunca süren toplantılarda ticaretin geliştirilmesi ve 2012 yılı ekonomik durum beklentileri çerçevesinde hazırlık yapılması konularında görüş alışverişi yapıldı.

Ayrıca toplantının gündeminde mevcut hatların geliştirilmesi, yeni hatların açılması ve yeni iş fırsatları konuları görüşüldü.

Müşteri memnuniyetini yükseltmeyi ve bölgelerdeki gücünü artırmayı hedefleyen Arkas Line, Batı ve Doğu Akdeniz ile Karadeniz’de 28 gemi ile 14 ayrı hatta servis veriyor. Geçtiğimiz aylarda direkt servis verdiği noktalara Fas’ı ekleyen Arkas Line, farklı şirketlerle işbirliği yaparak hatlarını geliştirmeye devam ediyor.

1.20111202103959.jpg

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim