• BIST 9084.03
  • Altın 2325.364
  • Dolar 32.3709
  • Euro 35.0299
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Arkas Line, ERS servisine gemi ilave etti

Arkas Line, ERS servisine gemi ilave etti
Arkas Line, üzüm sezonunun başlamasıyla reefer konteynerle taşıma hizmeti verdiği East Med Russia (ERS) servisinde kullandığı gemi sayısını dörde çıkartarak kapasitesini artırıyor.

Arkas Line, ERS servisine gemi ilave etti

Arkas Line, East Med Russia servisinin gemi sayısını artırıyor.

Arkas Line, üzüm sezonunun başlamasıyla reefer konteynerle taşıma hizmeti verdiği East Med Russia (ERS) servisinde kullandığı gemi sayısını dörde çıkartarak kapasitesini artırıyor.

Arkas Line, Ağustos ayında başlattığı İzmir’den Novorossiysk’e direkt ulaşım imkanı sunan ERS servisini Eylül ayından itibaren dört gemiyle verecek. Her biri 1.600 TEU kapasiteli olan gemilerle 350 reefer konteyner taşınabiliyor. İskenderiye- Gazimagosa-Mersin-İzmir (Alsancak)-İstanbul (Marport)- Novorossiysk-İstanbul (Marport)-Bursa (Gemlik)-İzmir (Aliağa)-İskenderiye rotasını izleyen servisin transit süresi dört gün sürüyor.

Arkas Line, ERS servisiyle İzmir’den Rusya’ya üzüm ihraç eden müşterilerinin ürünlerini reefer konteynerler sayesinde tazeliğini kaybetmeden gitmesi gereken limana ulaştırıyor. Soğuk zincirin bozulmamasının avantajı ile piyasaya kaliteli ürün sunabilen üreticiler, hem taşıma fiyat avantajından yararlanıyor hem de kaliteli ürünlerini makul fiyattan piyasaya sunabiliyor. Rusya’ya ihraç edilen ürünler Novorossiysk Limanı’na indirildikten sonra, yine Arkas bünyesinde forwarding şirketi olarak faaliyet gösteren Arfor tarafından gerçekleşen organizasyonla Moskova’ya ulaştırılıyor.

Cagliari Black Sea servisiyle İzmir’den Odessa’ya da direkt servis veriliyor

Türkiye’den Rusya’ya reefer konteyner taşımalarını uzun yıllardır yapan Arkas Line yenilikçi hizmet anlayışı ile Odessa’ya da direkt servis başlattı. İzmir’den Odessa’ya 5, Köstence’ye 4 gün süren direkt servisiyle Karadeniz veya bölge ülkeleriyle ticaret yapan müşterilerine güvenli ve hızlı taşımacılık hizmeti veriyor. Cagliari Black Sea (CBS) servisi Cagliari-İzmir (Alsancak)- İstanbul (Marport)- Köstence- Odessa- Varna- Köstence İstanbul (Marport)-Cagliari rotasını izliyor. Gemiler İstanbul ve İzmir’den dokuz günde bir Karadeniz’e gidiyor.

Reefer konteyner parkını genişletti 

Arkas Line, yeni aldığı 1.500 adet reefer konteyner ile filosunu 3 bin 274 adete çıkardı. Türkiye ile Karadeniz ülkeleri arasında ticaret yapan müşterilerini reefer taşımaları ile tanıştıran Arkas Line, her geçen sene reefer taşıma adetlerini artırarak müşterilerine daha iyi ve kaliteli hizmet sunmayı hedefliyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim