• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Arkas Otomotiv ve Volcar’a Volvo’dan 5 Ödül

Arkas Otomotiv ve Volcar’a Volvo’dan 5 Ödül
Arkas Holding bünyesindeki Arkas Otomotiv ve Volcar, Volvo Car Turkey Excellence Award 2015 (Bayi Mükemmellik Ödülleri 2015)’e damgasını vurdu. “En İyi Yetkili Satıcı” ve “En İyi Yetkili Servis” dallarında verilen altı ödülden beşinin sahibi oldu.

Volvo tarafından İsveç Göteborg’da düzenlenen “Volvo Global Yetkili Satıcı/Servis Toplantısı 2016” kapsamında gerçekleştirilen “Dealer Excellence Award 2015 (Bayi Mükemmellik Ödülleri 2015) ödül töreninde Arkas Otomotiv ve Volcar ödülleri topladı.

6 ödülün 5’inin sahibi oldu

Arkas Otomotiv ve Volcar, Türkiye’de hizmet veren Volvo yetkili satıcı ve servisleri “Satış ve Servis” olmak üzere iki ayrı kategoride verilen toplam altı ödülden beşinin sahibi oldu. 

Volcar İzmir 2015 yılındaki başarılı performansıyla Volvo Car Turkey Dealer Excellence Award “En İyi Yetkili Satıcı” ve “En İyi Yetkili Servis” kategorilerinin 1’incisi olurken; “En İyi Yetkili Satıcı” kategorisinde 2’nci Volcar Altunizade, “En İyi Yetkili Servis” kategorisinde ise, 2’nci Arkas Otomotiv Bursa  ve 3’üncü Arkas Otomotiv Ankara  oldu.

Satış ve Servis kategorilerindeki başarı; satış adedi, servis araç giriş adedi, pazar payı, müşteri memnuniyeti, gizli müşteri notu, satışlarda modeller arası homojen dağılım, ilk seferde doğru arıza tespiti ve minimum iş tekrarı, parça tedarik hızı, pazarlama faaliyetlerinin niteliği ve niceliği, hedef gerçekleştirme oranı, Volvo markasının Türkiye genelinde temsili, vb. gibi kriterlerin tümünün ölçümlenmesi sonucunda, Volvo Car Turkey tarafından belirleniyor.

Her 3 Volvo’dan 1’ini Arkas şirketleri satıyor

2014 yılında aynı ödül töreninden üç ödülle dönen Arkas Otomotiv ve Volcar satış ve servis hedeflerini büyüttü. 2015 yılında 2 bin 179 adet Volvo otomobilin satışını gerçekleştirerek Türkiye’de her üç Volvo otomobilden birini sattı. Ayrıca Türkiye’de servise giren her üç Volvo otomobilden birine hizmet verdi. 2015 yılında 25 bin 288 adet Volvo marka otomobile bakım-onarım hizmeti gerçekleştirdi.

Arkas Otomotiv ve Volcar 2016 yılında da bu ödüllere layık olacak bir performans ile aynı başarıyı yakalamayı hedeflemektedir. 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim