• BIST 9790.72
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C

Arkas Turizm, cruise turlarında iddialı

Arkas Turizm, cruise turlarında iddialı
Arkas Turizm, son yılların gözde tatil seçeneği cruise gemisi turları alanında 6 kıtaya sayısız seçenekle 4 mevsim tatil paketleri sunuyor.

Kuruluşu 1961 yılına dayanan, Arkas Holding çatısı altında turizm ve seyahat hizmetleri sunan Arkas Turizm, kurvaziyer turizmi alanında da aktif olarak hizmet veriyor. İstanbul, İzmir, Bursa ve Ankara’da faaliyet gösteren Arkas Turizm’in cruise departmanı tüm dünyadaki turları takip ediyor. 6 kıtaya, 4 mevsim sayısız seçenek sunan Arkas Turizm, her tatil ihtiyacına ve zevkine uygun turları uçak bileti, transfer ve vize hizmetleri ile birleştirerek paket programlar oluşturuyor.

gemii2.jpg
İster Türkiye uğraklı turlar, ister uzaklara keşif turları
Arkas Turizm’de Avrupa’dan, Amerika ve Alaska’ya, Güney Amerika’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Uzakdoğu’dan Karayipler’e kadar sayısız tatil seçeneği bulunuyor.
İstanbul’a, İzmir’e uğrak yapan Akdeniz turlarının yanı sıra farklı keşifler ve deneyimler arayan tatilcilere Alaska, Çin, egzotik nehir turları, Baltık başkentleri ve Norveç Fiyortları gibi ilgi çekici destinasyonlar da sunuyor. Restoranlarından odalarına, gemi içindeki eğlence aktivitelerinden uzman personeline kadar 5 yıldızlı tatil köylerinden bile daha lüks olabilen kurvaziyer gemileriyle seyahatin en dikkat çekici yanı gemiye bir sefer yerleştikten sonra tekrar bavul açma kapama zahmetinin olmaması. Kurvaziyer gemilerinin en keyifli tarafı ise her sabah farklı bir ülkede ya da limanda uyanarak farklı yerler görme imkanı sunması.
gemii3.jpg
 
www.UlasımOnline.com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim