• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Arkas'tan UNICEF'in projesine destek

Arkas'tan UNICEF'in projesine destek
Arkas Holding, UNICEF tarafından düzenlenen ve ilköğrenimini tamamlayamamış binlerce çocuğa okul kapısını açmayı amaçlayan 'Stars of İstanbul' açık hava sergisine destek oldu.

Arkas'tan UNICEF'in projesine destek

Arkas Holding şirketlerinden Marport'un proje kapsamında satın aldığı yıldızla sanat aracılığıyla,Türkiye’deki 9-14 yaş arası okul dışı kalmış tüm çocukların hızlandırılmış eğitimle yaşıtlarının seviyesine getirilmesi için gerekli fonların yaratılmasına katkıda bulunuyor. UNICEF’in Türkiye’deki 60’ıncı hizmet yılı çalışmaları kapsamında, UNICEF Türkiye Milli Komitesi ile birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Stars of İstanbul, hem bir sosyal sorumluluk hem de büyük bir açık hava sergisi projesi.

8 Eylül’de Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen tanıtım gecesinin ardından yıldızlar İstanbul sokaklarındaki yerlerini aldı. “Yıldızlar Şehre İndi” sloganıyla başlayan açık hava sergisi çerçevesinde 75 markanın, 110 sanatçı ve tasarımcı tarafından tasarlanan üç boyutlu 120 yıldızı, İstanbul'un çeşitli noktalarında Kasım ayı sonuna kadar sergilenecek.

Arkas’ın yıldızı Bebek’te

Arkas Holding için özel olarak tasarlanan Arkas yıldızı ise Bebek’te sergileniyor. Yıldız Arkas’ın ana faaliyet alanını temsil eden konteyner gemilerinden esinlenerek yapıldı. Sergi sonrasında UNICEF Türkiye yararına uluslararası bir müzayedeyle satılacak olan yıldızlardan elde edilen gelirle çocukların eğitimi için fon yaratılacak. Projedeki her bir yıldız ile 100 çocuğun okuması hedefleniyor.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim