• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

ARS-PET, filosundaki DAF sayısını artırdı

ARS-PET, filosundaki DAF sayısını artırdı
DAF, Türkiye’de nakliye sektörünün tercihi olmaya devam ediyor. İzmir merkezli ARS-PET, filosuna 10 adet DAF CF 85.460 ekleyerek araç parkındaki DAF sayısını 20’ye yükseltti.

ARS-PET Petrol Ürünleri A.Ş.’nin sahibi Ayhan Savaşan, araçlarını TIRSAN A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun’dan teslim aldı.

ARS-PET’in filosundaki DAF sayısı 20’ye yükseldi

Avrupa’da 13 yıldır üst üste ödül alarak çekici pazarındaki liderliğini perçinleyen DAF’ın, İzmir merkezli ARS-PET’in de tercihi olduğunu belirten TIRSAN A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, ARS-PET’in DAF’ı tercih etmesinde yüksek kalitesi ve uzun motor ömrünün önemli rol oynadığını söyledi. ARS-PET’in filosundaki DAF sayısını 20’ye çıkardığını kaydeden Altun, “ARS-PET uzun yıllardır DAF ve TIRSAN markalarını tercih ediyor. Filosundaki 186 treylerin 174’ü TIRSAN’dır. Yıllara dayalı dostluğumuzu geliştirmek, müşterilerimize katma değer yaratmak en temel misyonumuzdur” dedi.

DAF’ı bir kez tercih eden yoluna DAF’la devam ediyor
DAF’ın ikinci el değerinin en yüksek araç olduğunu vurgulayan Altun, DAF’ı bir kez tercih eden müşterilerinin DAF’tan vazgeçemediğini belirterek, “Yüksek ikinci el değeri, 1.6 milyon kilometre motor ömrü, kalitesi ve performansı ile müşterilerimiz DAF’ı tercih ediyor. ARS-PET’in de DAF’la büyümeye devam etmesi bizi son derece gururlandırıyor” diye konuştu.

ARS-PET Avrupa’ya taşıma gerçekleştiriyor

Uzun yıllardır DAF ve TIRSAN markası ile filolarını geliştirdiklerini belirten ARS-PET’in sahibi Ayhan Savaşan, DAF’la büyümeye devam ettiklerini kaydetti. Savaşan, “Araç parkımızdaki çekici sayısını 10 adet DAF’la genişlettik. Filomuzdaki treyler sayısı 186, çekici sayısı ise 130 oldu” dedi. ARS-PET’in yoğunlukla Avrupa’ya taşıma gerçekleştirdiği ifade eden Savaşan, özellikle Avrupa’da İtalya, Almanya, Fransa ve Hollanda’ya taşıma gerçekleştirdiklerini söyledi.

Peyiç araç sayısını 15’e yükseltti

Peyiç Transport, 1 adet FT XF105.460 Elite Edition ve 1 adet FT CF85.460 Low Deck çekici ile araç parkındaki DAF sayısını 15’e yükseltti. Firma treylerde ise her zaman TIRSAN’ı tercih ediyor

Peyiç Transport, DAF’la yoluna devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana tercihini her zaman DAF’tan yana kullanan Peyiç Transport, 1 adet FT XF105.460 Elite Edition ve 1 adet FT CF85.460 Low Deck çekici ile araç parkındaki DAF sayısını 15’e yükseltti.

Peyiç Transport Dış Tic. Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Peyiç, TIRSAN’ın Samandıra tesislerinde düzenlenen törenle TIRSAN Treyler A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun’dan teslim aldı.

Avrupa’da en çok DAF satılıyor

Avrupa’nın lider çekici markası DAF’ın 13 yıldır İngiltere’de yılın filo çekicisi ödülünü kazandığını vurgulayan TIRSAN A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Altun, “Nakliyecilerin en çok istedikleri marka DAF’tır. Peyiç Transport’ta tercihini DAF’tan yana kullanarak filosundaki DAF sayısını 15’e çıkardı” dedi.

Tercihimiz her zaman DAF

Şirket merkezlerinin Pendik’te olduğunu söyleyen Peyiç Transport Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Peyiç, firmalarının 2000 yılında kurulduğunu, çekicide tercihlerinin her zaman DAF’tan yana kullandıklarını vurguladı. Peyiç, DAF markasına büyük bir güven duyduklarını ifade ederek, “Filomuzdaki 15 çekicinin de markası DAF, treylerde ise her zaman TIRSAN’ı tercih ediyoruz. Firmamız yüzde 90’ınını kendi imal ettiği kumaşların, Balkan Ülkeleri’ne ihracatını gerçekleştiriyor” dedi.

Güncel haberler için AksiyonHaber'i takip edin.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim