• BIST 9145.67
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.358
  • Euro 34.9476
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 14 °C

Artvin Çağrı Merkezi himzete açıldı

Artvin Çağrı Merkezi himzete açıldı
Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi, Artvin'de açılan tesisle Halkbank çağrılarını yönetmeye başlayacak.

Artvin’in ilk telekom yatırımını yaptı, 100 kişiye iş kapısı açtı

Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi, Artvin'de açılan tesisle Halkbank çağrılarını yönetmeye başlayacak.

Müşteri ilişkileri yönetim merkezi Turkcell Global Bilgi, yeni çağrı merkezleri açarak Anadolu'daki istihdam yatırımlarına devam ediyor. Turkcell'in yeni yatırımı olan 100 kişi kapasiteli Artvin Çağrı Merkezi, Halkbank operasyonlarını yürütecek. Turkcell Global Bilgi, bu projeyle ilk kez bankacılık sektöründe hizmet vermeye başlayacak.

Diyarbakır ve Erzurum Çağrı Merkezleri ile Doğu'ya ilk teknoloji yatırımını yapan Turkcell Global Bilgi, şimdi de Doğu Karadeniz'in sınır şehri Artvin'de yeni bir çağrı merkezi açtı. Yeni çağrı merkezinin açılışı, 18 Ekim Salı günü İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Valisi Necmettin Kalkan, Ziraat Bankası Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv ve Turkcell Global Bilgi İş Geliştirme ve Yeni Operasyonlardan Sorumlu Genel
Müdür Yardımcısı Engin Utkan'ın katılımıyla gerçekleşti. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Artvin Çağrı Merkezi'ni gezdiği sırada, kulaklıkları takarak bir Halkbank müşterisine çağrı gerçekleştirdi.

CİLİV: "BÜYÜK GAYRETLE TÜRKİYE'YE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Yerel yönetimin, halkın ve basının yoğun ilgisiyle gerçekleşen açılış töreninde konuşan Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, iyi niyetle ve büyük bir gayretle Türkiye'ye teknoloji yatırımı yapmaya devam ettiklerini söyledi. İnsanların ve kurumların hayatında teknolojiyle fark oluşturduklarını söyleyen Süreyya Ciliv, "Doğu'ya ilk büyük teknoloji yatırımlarını Erzurum ve Diyarbakır çağrı merkezlerimizle yaptık. Türkiye'nin Turkcell'i olarak müşterilerimize en iyiyi sunma çabasındayız. Bugün bölgenin en
büyük işverenlerinden olan Turkcell Global Bilgi'nin gelişimini görmek hepimizi gururlandırıyor. Turkcell olarak gençlerimize istihdam oluşturmayı en büyük sosyal sorumluluğumuz olarak görüyoruz. Yatırımlarımız ilerleyen dönemlerde de devam edecek. Yeni çağrı merkezimizin Artvin halkına hayırlı olmasını dilerim ve bu iş birliğinin tohumlarının atılmasında bize destek veren Halkbank ve Ziraat Bankası yetkililerine teşekkürlerimi sunarım" dedi.
Turkcell Global Bilgi'nin 100 kişi kapasiteli merkezinin açılışı ile birlikte Turkcell, 167 bin nüfuslu Artvin ilinin en büyük işverenlerinden biri oldu. Turizm, tarım ve inşaat sektörlerinin ekonomiye yön verdiği ilde Turkcell Global Bilgi, ilk telekom yatırımı olma özelliği taşıyor.

ÇALIŞANLARIN YÜZDE 77'Sİ KADIN

Artvin Çağrı Merkezi, günde 15 bin arama kapasitesine sahip. Merkez çalışanları Halkbank müşterilerine yönelik olarak internet ve telefon bankacılığı aktivasyonu, hazır kredi bilgilendirme, kredi kartı satış, gönderim ve geri kazanımı gibi aramalar ve anket aramaları gerçekleştirecek.

Yaş ortalamasının 25 olduğu çağrı merkezinde çalışanların yüzde 77'si kadın. Bunun yüzde 22'lerde seyreden kadın istihdamı ile dünya ülkeleri arasında son sıralarda yer alan Türkiye için çok önemli bir oran olduğu vurgulanırken, çağrı merkezi çalışanlarının yüzde 29'u lisans, yüzde 29'u lise, yüzde 42'si ise ön lisans mezunlarından oluşuyor.

Türkiye'nin en büyük 500 şirketi arasında yer alan Turkcell Global Bilgi; Türkiye'de 10, yurt dışında 4 çağrı merkezi olmak üzere toplam 14 ayrı bölgede 7 bin 500 masa kapasitesiyle hizmet veriyor. Türkiye'de İstanbul, İzmir, Erzurum, Diyarbakır, Ankara, Eskişehir ve Karaman ve Artvin'de hizmet veren Turkcell Global Bilgi'nin, yurt dışında ise Ukrayna'da 3 ve Belarus'ta 1 olmak üzere 4 ayrı lokasyonu bulunuyor.

1.20111021174627.jpg

2.20111021174642.jpg
 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim