• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

As-sar'dan Kükrer Lojistik’e büyük teslimat

As-sar'dan Kükrer Lojistik’e büyük teslimat
As-Sar Otomotiv Antalya’lı taşımacıları Renault Trucks ile buluşturmaya devam ediyor. Kemal Kükrer Gıda ve Gülel Gıda ortak kuruluşu Kükrer Lojistik ilk etapta 42 araç olarak düşünmüş olduğu yatırımı için Assar’ı seçti.

Renault Trucks Antalya bayisi As-sar Otomotiv’den Kükrer Lojistik’e büyük teslimat

As-Sar Otomotiv Antalya’lı taşımacıları Renault Trucks ile buluşturmaya devam ediyor. Kemal Kükrer Gıda ve Gülel Gıda ortak kuruluşu Kükrer Lojistik ilk etapta 42 araç olarak düşünmüş olduğu yatırımı için Assar’ı seçti.

Kemal Kükrer Gıda ve Gülel Gıda’nın ortak kuruluşu olan Kükrer Lojistik 42 araçlık yatırımında Renault Trucks Antalya Bayisi As-sar Otomotiv’i tercih etti. Şirket yatırımını As-sar Otomotiv’in Antalya bayiliklerini yürütmüş olduğu Renault Trucks-Freuhauf Dorse ve Carrıer soğutucu ünite üzerine yaptı.

As-sar otomotiv tesislerinde yapılan törende As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu başkanı Hüseyin Sarı, Kükrer Lojistik yönetim kurulu adına Orhan Gülel’e araçları teslim etti. Hüseyin Sarı teslimat esnasında yapmış olduğu açıklamada; bölgedeki lojistik firmalarının As-sar’ı ve bünyesindeki markaları tercih etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sarı, satış ve satış sonrası hizmetleriyle de Kükrer Lojistik’e en kaliteli hizmeti vereceklerine dair hiçbir tereddütlerinin olmadığını belirtti.

Kükrer Lojistik Yönetim Kurulu adına konuşan Orhan Gülel de konuşmasında; “Kükrer Lojistik, tarım ve turizmin merkez üssü Antalya’mızın yurtdışı ve yurtiçi frigorifik taşımacılığını başta olmak üzere ulusal taşımacılığımıza destek olmak amacıyla kurulmuş bir lojistik firmasıdır. Firmamız Kemal Kükrer-Gülel Gıda-Gülel Akaryakıt şirketleri ortak kuruluşudur. Kükrer Lojistik başlangıç olarak mülkiyetleri grup şirketlerimize ait 42 adet soğutucu özellikli araçla hizmet vermeye başlayacak olup yurtiçi ve yurtdışı yapılanmasının tamamlanmasıyla filomuza ilave araçlar katılacaktır. Bizlere bu girişimde her türlü desteği veren Renault Trucks ve Otokar Freuhauf yöneticileri ile Carrier yetkililerine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca bu iş ortaklığında büyük payı olan As-sar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Sarı’ya firmamız adına teşekkür ederiz. Bu iş ortaklığının bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileriz.”dedi.

Kaynak: Taşımacılar.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim