• BIST 9524.59
  • Altın 2492.323
  • Dolar 32.5526
  • Euro 34.6859
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Asistan Hizmet Bankosu hizmete açıldı

Asistan Hizmet Bankosu hizmete açıldı
Geçtiğimiz hafta engelli vatandaşlar için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda hazırlanan Asistan Hizmet Bankosu THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından açıldı.

O KONTUAR AÇILDI

Asistan Hizmet Bankosu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil tarafından açıldı.

Geçtiğimiz hafta engelli vatandaşlar için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katı'nda hazırlanan Asistan Hizmet Bankosu THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından açıldı.

Engelli, yaşlı ve rahatsız yolcuların her türlü talebine cevap vermek için hazırlanan bankonun ilk yolcusu İran asıllı Azeri yolcu Sahbazin Risse oldu. Risse, THY Genel Müdürü Temel Kotil'e engellileri düşünerek yaptıkları bu hizmetten ötürü teşekkür etti.

Genel Müdür Kotil yaptığı açıklamada; "Hayırlı uğurlu olsun. Engelli yolcularımız için böyle bir kontuar açtık. Normalde bu tür yolcularımıza asistanlar oluyor. Check in işlemlerini onlar yapıyorlar. Bu uygulama ihtiyaç halinde sayısı arttırılabilecek bir uygulama oldu. Biz her konuda dünya lideri olmak istiyoruz. Daha iyi bir uygulama varsa onuda yapmak için hazırız. Asistanlık hizmeti isteyen her yolcumuza ücretsiz olarak burada işlem yapılarak, uçağa götürülüyor. Yani sadece engelli değil yaşlı ve rahatsızlığı olan herkes bu hizmetlerden ücretsiz olarak yararlanıyor. Uçaklarda da engelli vatandaşlarımıza değer veriyoruz. Rahatsızlıklarına göre yan koltuklarını boş bırakıyoruz. Yolcu bizim patronumuz ama engelli yolcu daha büyük patronumuz. Hepimize tekrardan hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Açıklamanın ardından Kotil, engelli yolcu Risse ile kurdela keserek Asistan Hizmet Bankosunun açılışını yaptı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim