• BIST 8980.39
  • Altın 2284.818
  • Dolar 32.3279
  • Euro 35.0498
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

Asyaport'tan Çin'e yat sevkiyatı

Asyaport'tan Çin'e yat sevkiyatı
Tam kapasiteyle çalıştığında yılda 2,5 milyon konteyner hareketine ulaşması beklenen Avrupa'nın ilk 10 limanından biri olan Asyaport'ta 2 lüks yat, MSC Deila gemisine yüklenerek Çin'in Qingdao Limanı'a gönderildi.

Tekirdağ'daki Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ilk 10 limanından biri olan Asyaport Limanı ilk lüks yat yüklemesini gerçekleştirdi.

Asyaport Limanı İşletme Müdürü Kadir Uzun, tam kapasiteyle çalıştığında yılda 2,5 milyon konteyner hareketine ulaşması beklenen limanın planlandığı gibi faaliyetlerini sürdürdüğünü söyledi.

Limana yanaşan gemilerin servislerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Uzun, konteyner yükleme işlemlerinin yanı sıra, lüks yatların da yükleme hizmetlerine başladıklarını bildirdi. Uzun,"Asyaport olarak Uzak Doğu'dan gelen büyük gemilere bugün Türkiye'de üretilen mega yatların da yüklemesine başladık. Bugün bir mega yat yüklemesini Uzak Doğu'ya yapıyoruz." dedi.

Bursa'da üretilen 2 lüks yatın MSC Deila gemisine yüklenerek Çin'in Qingdao Limanı'a gönderileceğini anlatan Uzun, şunları kaydetti:

"Bununla ilgili operasyonel faaliyetler içerisinde bundan sonraki süreçte de bu tür yüklemelerimiz devam edecek. Bu yüklemeler ile ilgili özel ekipmanlarımızı bünyemizde bulundurarak bu hizmeti vermeye başladık. Bu sektörde yapılabilecek tüm hizmetin kalitesi güvenliği, özellikle yatların yükleme ve tahliyelerinde zarar vermeden indirilmesi konusunda gerekli önlemleri alarak bu faaliyetlerimize başladık."

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim