• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Atatürk Havalimanı apronunda kovalama

Atatürk Havalimanı apronunda kovalama
Atatürk Havalimanı'ndaki görevliler, uçaktan inerek apronda koşmaya başlayan Cezayirli kadın yolcuyu yakalamak için yoğun çaba sarf etti.

Atatürk Havalimanı apronunda kovalamaca

Atatürk Havalimanı'ndaki görevliler, uçaktan inerek apronda koşmaya başlayan Cezayirli kadın yolcuyu yakalamak için yoğun çaba sarf etti.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'nda açıkta bekleyen Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Cezayir seferini yapmak üzere hazırlanan TC-JDK kuyruk tescilli Airbus A340 tipi yolcu uçağına yolcu alımı sırasında ilginç bir olay gelişti. Cezayir'e gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen bir kadın yolcu, yolculuk öncesinde uçağına binmek üzere aprona geldi. Ancak burada yolculuk yapacağı uçağına güvenemediği gerekçesiyle uçağa binmekten vazgeçen Cezayir asıllı kadın, kimseye fark ettirmeyip apronda koşmaya başladı. Durumu gören yetkiler, kadın yolcuyu yakalamak üzere yoğun bir çaba sarf ederken, uzun uğraşlar sonucu yakalanan yolcu, oğlunun da çabasıyla zorla ikna edildi.

Bu arada uçakta yaşanan olay nedeniyle yolculuk yapmak üzere uçakta bulunan bazı yolcu yakınlarının, Atatürk Havalimanı'nda Free Shop'ta alışveriş yaparken uçağı kaçırdıklarını belirterek yakınlarının, tekrardan uçağa alınmalarını istedi. Bu isteklerine olumlu cevap alamayan yolculardan bir kısmının da uçaktan indiği öğrenildi.

Yaşanan olaylar nedeniyle saat 10.30'da havalanması gereken uçak bir buçuk saat rötar yaparak saat 12.00'de Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim