• BIST 9079.97
  • Altın 2323.777
  • Dolar 32.352
  • Euro 34.9268
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

Ateş Ünal Erzen, taksicilerle buluştu

Ateş Ünal Erzen, taksicilerle buluştu
Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, kahvaltılı toplantıda Bakırköy’deki taksici esnafıyla bir araya geldi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) 3. Bölge Milletvekilleri Mevlüt Aslanoğlu ve Süleyman Çelebi’nin de katıldığı kahvaltıda taksicilerin sorunları masaya yatırıldı.
 
Aslanoğlu ve Çelebi’nin  yanı sıra  Eski İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu’nun da iştirak ettiği  kahvaltılı toplantıya yaklaşık 300 taksici esnafı katıldı.
 
Kahvaltılı toplantıyı düzenleyen Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen, her zaman taksicilerin yanında olduğunu ve bu desteğini sürdürmeye devam edeceğini belirterek,” Taksicilerin ne kadar önemli bir iş yaptığının farkındayız. Taksiciler ortak hareket etme refleksiyle şu anda Türkiye’deki en aktif ve büyük sivil toplum örgütlerinden birisi konumundadır. Biz de bunu göz önünde bulundurarak Bakırköy’deki taksici esnafının çalışma şartlarını ve doğal olarak Bakırköylüler’in memnuniyetini artırmak için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”dedi.
 
Ateş Ünal Erzen’in ardından söz alan CHP İstanbul Milletvekilleri  Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu de taksicilerin ve tüm emekçilerin sorunları ile birebir ilgilendiklerini ifade ederek,” Ne zaman bir sorununuz olursa bizi bulun. Biz sizin sorunlarınızı her zaman Meclise taşımaya hazırız.”şeklinde konuştular.
 
Eski İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Semih Kaçanoğlu da Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e taksicilere desteğinden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediye tarafından hayata geçirilmeye hazırlanılan VIP taşımacılık uygulamasını eleştirdi.
 
Kahvaltı, Kaçanoğlu’nun Bakırköy’deki taksi durakları ve taksici esnafına verdiği destek adına Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen’e plaket vermesiyle son buldu.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim