• BIST 9579.71
  • Altın 2471.216
  • Dolar 32.4424
  • Euro 34.4823
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C

Ateştur'un tercihi Mercedes Sprinter oldu

Ateştur'un tercihi Mercedes Sprinter oldu
Mercedes Benz Sprinter, servis taşımacılarının gözdesi olmaya devam ediyor. Taşımacılık alanında hizmet veren Ateş Tur’a 12 adet Sprinter araçlar düzenlenen törenle teslim edildi.

Personel, Öğrenci, Turizm, Kentiçi Toplu Taşıma ve Nakliye taşımacılığı alanında hizmet veren Ateş Tur filosundaki özmal araç sayısını arttırmak adına Mercedes Benz Bayisi Has Otomotiv’den 3 adet 22+1, 5 adet 19+1 ve 4 adet 16+1 olan toplamda 12 adet Sprinter aracı personel ve öğrenci taşımacılığında kullanmak üzere teslim aldı.

Has Otomotiv’in Hadımköy’deki tesislerinde düzenlenen teslimat törenine; Ateştur adına firma sahibi Naci Ateş, Firma Ortağı Ethem Ateş adına oğlu Mehmet Ateş, Filo Yöneticisi Tamer Küçükvardar, Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül, Genel Müdürü Uğur İrfanoğlu, Mercedes Benz Hafif Ticari Araçlar Pazarlama ve Satış Bölüm Müdürü Tufan Akdeniz, Mercedes Benz Hafif Ticari Araç Satış Kısım Müdürü Serdar Yaprak, Has Otomotiv Hafif Ticari Araç Satış Müdürü Bülent H. Çelik, Hadımköy Showroom Müdürü Bülent Acar, Pazarlama İletişim Müdürü Şafak Ocakçı ve Hafif Ticari Araç Satış Danışmanı İlter Elmas katıldı.

Filosunda özmal ve tedarikçiler dâhil olmak üzere 2 binden fazla aracı olan Ateştur’un özmal araç sayısı 500 civarında ve bunların 50 adedini Mercedes Sprinter oluşturuyor. Personel, Öğrenci, Turizm, Kentiçi Toplu Taşıma ve Nakliye taşımacılığı yapan firma, 2012-2013 öğretim döneminde filosundaki araçları yenileme adına Has Otomotiv’den 12 adet Sprinter’ı bünyesine ekleyerek yeni öğretim döneminde, yeni araçlarla hizmetine devam edecek.

Teslimat töreninde konuşma yapan Ateştur firma sahibi Naci Ateş birçok alanda taşıma yaptıklarını belirterek “Filomuzda toplamda 2 binin üzerinde araç var. Bunlardan 500 civarında olanı özmal araç. Bizim alanımız çeşitli; Kent temizliği ve ambulans taşımacılığı alanında operasyonel kiralamamız var. Aynı zamanda Kentiçi toplu taşımada kullandığımız erguvan araçlarımız da var. 200’e yakın aracımız öğrenci taşımacılığında hizmet veriyor” dedi.

Mercedes’in ilk ürettiği 17’inci araç Ateştur filosundaydı

Mercedes’i seçme nedenini ise Naci Ateş şu şekilde açıklıyor: “Sprinter’ı kullandığımız için bu araçtan memnunuz ve araç alımlarımızda tercihimizi Sprinter’den yana kullandık. Mercedes’in ikinci el araç satışında problem yaşamıyoruz. Şoförlerimiz araçlardan oldukça memnun. Güvenli bir araç olduğunu düşünüyoruz. Kullanıcı olarak da bize masraf açmıyor. 3 noktada emniyet kemeri var” diyerek Mercedes markasının müşterileri açısından da güven telkin eden bir isim olduğunun altını çizdi.
Ateştur ile uzun süredir çalıştıklarını belirten Has Otomotiv İcra Kurulu Üyesi Mustafa Sarıgül ise konuşmasında “Dostlarım” diye tabir ettiği firma ile çalışmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Sarıgül, “Has otomotiv biraz daha müşteri endeksli bir şirket. Müşteriden ziyade bizim için dost ilişkisi ön planda bu da bizim bir adım daha önde olmamızı sağlıyor. Köklü, büyük, işini iyi yapan, kaliteye önem veren firmalar bizi tercih ediyor ve bu durum bize büyük keyif veriyor. Ayrıca Ateştur’un filosunda bizim markamızın ağırlıklı olarak artacağını düşünüyorum” dedi.

İSTANBUL HABER AJANSI

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim