• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C

Atlas Global'den Ramazan fırsatı

Atlas Global'den Ramazan fırsatı
Yurt dışında açtığı yeni destinasyonlar ile uçuş ağını genişletmeye devam eden Atlasglobal Havayolları, Ramazan’da yeni hatları da dahil olmak üzere seçili dış hat uçuşlarında 59Euro’dan başlayan fiyatlarla seyahat etme imkanı sunuyor.


“Hayallerin üstünde bir dünya” sloganı ve uluslararası arenada büyüme hedefleri ile dikkat çeken Atlasglobal Havayolları, Ramazan ayında seçili yurt dışı uçuşlarında tek yönde vergiler dahil 59 Euro’dan başlayan fiyatlar sunuyor.

Atlasglobal'in  web sitesi www.atlasglb.com 'dan 22 Haziran 2015 tarihine kadar yeni hatların da eklendiği seçili yurt dışı uçuş noktalarına bilet alanlar, 17 Haziran - 12 Temmuz 2015 tarihleri arasında tek yönde vergiler dahil 59 Euro'dan başlayan fiyatlarla seyahat ediyor. Atlasglobal yolcuları, yakın zamanda satışa açılan İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Amsterdam, Düsseldorf, Köln, Paris ve Bişkek uçuşlarında da bu özel fiyatlardan yararlanabiliyor. 

Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar

Atlasglobal ile yurt dışına EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak dizayn edilmiş 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin içerikli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden faydalanıyor. Üstelik Atlasglobal 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında yolcularını Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”,  konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim