• BIST 9708.23
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C

Atlasglobal Kayseri seferlerine başlıyor

Atlasglobal Kayseri seferlerine başlıyor
Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada izlediği büyüme stratejisini Türkiye uçuşlarına da taşıdı. 14 Aralık 2015 tarihinden itibaren başlayacak Atlasglobal’in Kayseri uçuşları haftanın her günü gerçekleşecek.

Atlasglobal’in İstanbul – Kayseri yolcuları firmanın özel fiyat, ücretsiz ikram gibi avantajlarının yanısıra kayak ekipmanlarını ücretsiz taşıma hakkına da sahip olacaklar. İstanbul - Kayseri uçuşları, iki şehir arasındaki ulaşım ağını güçlendirmenin yanı sıra sağladığı bağlantılı uçuşlarla Kayseri’den yurtdışına yapılacak seyahatlerde Atlasglobal yolcularına ayrıcalık yaşatacak. Atlasglobal’in Kayseri - İstanbul seferi ile yolcular İstanbul bağlantılı olarak Düsseldorf, Paris, Londra, Amsterdam, Ercan, Zaporijya ve Lviv’e uçuş gerçekleştirebilecek.

EkonomiPlus konforu ve Business Class ayrıcalıkları Kayseri uçuşlarında da devam ediyor

Kayseri uçuşlarında EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 20 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.

Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Kayseri uçuşlarında Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim