• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

Atlasglobal Kharkiv ve Zaporjiya seferlerine başladı

Atlasglobal Kharkiv ve Zaporjiya seferlerine başladı
Atlasglobal Havayolları’nın Ukrayna’da kurduğu havayolu şirketi “Aircompany Atlasjet Ukraine Ltd” Atlasglobal markası ile tarifeli seferlere başladı.

Atlasglobal Havayolları’nın Ukrayna’da kurduğu havayolu şirketi “Aircompany Atlasjet Ukraine Ltd” Atlasglobal markası ile tarifeli seferlere başladı. İstanbul – Kharkiv rotasında İlk tarifeli seferini 30 Eylül 2015 tarihinde, İstanbul – Zaporijya parkurunda ise 01 Ekim tarihinde gerçekleştiren Atlasglobal, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen törenlerde yolculara lokum ikram ederken, kabin ekibini de çiçeklerle uğurladı.

Atlasglobal’in Kharkiv ve Zaporijya’dan sonra Ukrayna’daki yeni durağı ise Lviv olacak. 25 Ekim 2015 tarihinde  İstanbul’dan Lviv’e uçmaya başlayacak Atlasglobal’in Ukrayna seferlerinin detayları şöyle:

Kharkiv: Uçuşlar İstanbul’dan Salı, Çarşamba, Cuma ve Pazar günleri saat 23:20’de, Kharkiv’den ise Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cumartesi günleri saat 03:45’de kalkıyor.

Zaporijya: Uçuşlar İstanbul’dan Pazartesi ve Perşembe günleri saat 23:15’te, Zaporijya’dan ise Salı ve Cuma günleri saat 04:00’te gerçekleşiyor.

Lviv: 25 Ekim’de başlayacak olan uçuşlar Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri İstanbul’dan saat 11:30’da kalkarak 13:30’da Lviv’de olurken, Lviv’den ise 14:20’de kalkarak 16:35’te İstanbul’a varıyor. Ayrıca bunlara ek olarak, Pazar geceleri de İstanbul’dan 23:10’da, Lviv’den ise ertesi gün (Pazar’ı Pazartesi’ye bağlayan gece) 02:30’da kalkan seferler düzenleniyor.


Kharkiv ve Zaporijya havalimanlarına ücretsiz servis imkanı

Atlasglobal, diğer uçuşlarında olduğu gibi Ukrayna’ya düzenlediği seferlerde de yolcularına EkonomiPlus ve Business Class konforu sunuyor. Atlasglobal ile Ukrayna’ya EkonomiPlus’ta seyahat eden yolcular, özel olarak tasarlanmış 77cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz zengin içerikli yiyecek ve içecek ikramı, ücretsiz online check-in gibi hizmetlerden yararlanıyor. Ayrıca Atlasglobal, Kharkiv ve Zaporijya havalimanlarından ilgili şehir merkezlerine gidiş ve dönüşler için uçuş saatlerine uygun olarak ücretsiz servis imkanı sunuyor.

Business Class ayrıcalıkları

Arzu eden Atlasglobal yolcuları, Ukrayna uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Ukrayna uçuşlarının biletleri Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim