• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 12 °C

AtlasGlobal sadakat programını yeniledi

AtlasGlobal sadakat programını yeniledi
Global alanda büyüme hedefleri kapsamında kurumsal kimliğinde girdiği değişim süreci ile havacılık sektöründe dikkatleri üzerine çeken Atlasglobal Havayolları, yolcularına sunduğu sadakat programını da yeniledi.

Global alanda büyüme hedefleri kapsamında kurumsal kimliğinde girdiği değişim süreci ile havacılık sektöründe dikkatleri üzerine çeken Atlasglobal Havayolları, yolcularına sunduğu sadakat programını da yeniledi.  Bugüne kadar “Jetmil” olarak hizmet veren program, yenilenerek zenginleşen içeriği ve sunduğu ek avantajlar ile “Atlasmiles” adıyla yolcuların beğenisine sunuldu.

Konuklarının seyahatini daha konforlu ve ayrıcalıklı kılmayı hedefleyen Atlasglobal’in yenilenen sadakat programı Atlasmiles, yolcularına eşsiz bir uçuş deneyimi sunuyor. Atlasmiles üyeleri, Atlasglobal Havayolları ile yaptıkları uçuşlarından mil kazanıyor ve kendilerine özel geliştirilen fırsatlardan yararlanabiliyor. Program ortağı havayolu ile yapılan uçuşlardan, alışverişlerden, otel konaklamaları, araba kiralama ve daha pek çok program ortağından yapılan harcamalardan mil  biriktirebilinecektir.

Atlasmiles, Bronze, Silver, Gold ve Platinum olmak üzere 4 çeşit üyelik alternatifi sunuyor. Programın giriş kartı olan Bronze üyelik 1.000 Hoşgeldin mili kazanma fırsatı sunarken, her üyelik çeşidi ayrıca farklı avantajlar sağlıyor. Atlasmiles üyeleri uçuş yaptıkça, ön koltuk seçim ayrıcalığı, özel check-in bankosu, ekstra bagaj hakkı, pasaport kontrol sırasından hızlı geçiş, öncelikli boarding uygulaması, ücretsiz Business upgrade hakkı, havalimanı Lounge kullanımı ve daha pek çok ayrıcalık da kendilerinin oluyor.

atlass.jpg

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim