• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Atlasjet, Ankara seferlerine başlayacak

Atlasjet, Ankara seferlerine başlayacak
Türkiye’nin özel havayolu şirketlerinden Atlasjet, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul-Ankara seferlerine başlayacak.

Türk Hava Yolları dışında hiçbir özel havayolu şirketinin sefer yapmadığı İstanbul Atatürk Havalimanı çıkışlı Ankara hattına Atlasjet de giriyor. Çeşitli zamanlarda özel havayolu şirketlerinin sefer düzenlemek için başvurduğu ancak bir türlü izin alamadığı İstanbul-Ankara hattında Atlasjet de yerini alacak. 1. Sınıf konfor 3.sınıf fiyatla slogonıyla yola çıkan Atlasjet, 1 Aralık’ta ilk seferi gerçekleştirecek.

 
İşte Atlasjet’ten yapılan o açıklama:
 
1. SINIF KONFOR 3. SINIF FİYATLA
 
UÇUŞUN ADI ATLASJET! 
 
“Yolcusunu en çok seven” havayolu Atlasjet, 1 Aralık tarihi ile Ankara tarifeli seferlerine başlıyor. Atlasjet’i tercih eden yolcular, Ankara  uçuşlarında Atlasjet’in EkonomiPlus ve Business Class ayrıcalıklarından yararlanabiliyor
 
Atatürk Havalimanı'nda geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yüzde 93 zamanında kalkış performansı yakalayarak “yolcusunu en çok seven” havayolu olduğunu gösteren Atlasjet, 1 Aralık 2012 tarihi ile Ankara seferlerine başlıyor.
 
Atatürk Havalimanı’ndan Ankara’ya karşılıklı olarak yapılan seferler ile Atlasjet, yolcuların konfor ve hizmet odaklı yeni uçuş alternatifi oluyor. Haftanın her günü gerçekleştirilen uçuşlar, EkonomiPlus 74 TL’den, Business Class 174 TL’den başlayan fiyatlarla “1. sınıf konforu 3. sınıf fiyat”a yaşatıyor...
 
Haftaiçi 6 sefer ile Ankara uçuşlarını gerçekleştiren Atlasjet, İstanbul’dan Ankara’ya  07:30, 09:30, 11:00, 16:20, 18:00, 20:50 gibi gün içindeki en uygun saatlerde uçuş yapıyor. Ankara-İstanbul sefelerinde de uçuş yaptığı saatler ile dikkat çeken Atlasjet; 08:10, 09:30, 15:30, 18:00, 19:00, 20:00 saatlerinde sefer yapıyor. 
 
Atatürk Havalimanı’ndan Ankara’ya uçan tek özel havayolu olarak yolcuların konforu en uygun fiyata satın alacağı uçuş alternatifinin Atlasjet olacağını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy “2008 yılında haftada 35 sefer olarak yaptığımız Ankara uçuşlarımızı 1 Aralık itibariyle tekrar hayata geçiriyoruz. Business Class hizmeti veren tek özel havayoluyuz, üstelik Ankara’ya Business Class’ı her şey dahil 174 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Bu uçuşlarımızda Business Class’ta sıcak yemek, EkonomiPlus’ta ise sıcak sandviç servis ediyoruz” diye konuştu.
 
Ekonomiplus ile ayrıcalıklı uçuş keyfi
 
Atlasjet’in EkonomiPlus ayrıcalıkları arasında; 77 santim ferah koltuk aralıkları, ücretsiz zengin ikramlar, ücretsiz otobüs servisleri, ücretsiz online check-in ve koltuk seçimi, 20 kg bagaj hakkı ile Blackberry, iPhone, iPad, Nokia ve Android uygulamalarıyla kolay ulaşılabilen fiyat avantajlı biletler de yer alıyor."
 
www.UlasimOnline.Com
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim