• BIST 9562.51
  • Altın 2489.416
  • Dolar 32.4951
  • Euro 34.7968
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

Atlasjet İstanbul-Kayseri hattını açtı

Atlasjet İstanbul-Kayseri hattını açtı
Atlasjet-Kayseri hattının açılışına katılan Enerji ve Tebii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ,Atlasjet'e övgüler yağdırdı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Atlasjet'in İstanbul-Kayseri hattının açılışı için düzenlenen törende yaptığı konuşmada, "Gelişen Kayseri'nin gelişmeyen hava yolu olmaz. Türkiye'nin büyüme hızından daha çok büyüyen bir hava yolu sektörü var" dedi.

"ATLASJET'İN GAYRETİ KALİTELİ HİZMETİ UCUZA SUNMAK"

Atlasjet’in İstanbul-Kayseri hattının açılışı için düzenlenen törene katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Havaalanı’nın genişletilmesi için bir talep olduğunu, bu talep üzerine gelen uzmanların apronun genişletilmesine gerek olmadığını söylediklerini ifade ederek, "Ama sonuçta onlar da ikna oldu ve apron genişledi. Belki de Kayseri Havaalanı’na yeni yekpare bir blok yapmak gerekiyor’’ ifadelerini kullandı.
"Hepimiz kaliteli hizmeti ucuza almak istiyoruz. Bu en doğal hakkımız" diyen Yıldız, "Atlasjet’in de kaliteli hizmeti ucuza sunmanın gayreti içinde olduğunu görüyoruz. Bundan dolayı da Atlasjet'i tebrik ediyorum’’ diye konuştu.
Türk Hava Yollarının Avrupa’nın 4. büyük haya yolu şirketi haline geldiğini belirten Yıldız, "THY’nin açtığı bu yoldan diğer hava yolu şirketlerimizin de ilerlemelerini ümit ediyorum’’ dedi.

Kayseri’nin ticaretiyle spor ve kültürel faaliyetleriyle çok dinamik bir şehir olduğunu ifade eden Yıldız, "Gelişen Kayseri’nin, gelişmeyen hava yolu olmaz. Türkiye’nin büyüme hızından daha çok büyüyen bir hava yolu sektörü var’’ şeklinde konuştu.

"BİZ YOLCUMUZU DÜŞÜNÜRÜZ"

Haftanın 7 günü İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan günde karşılıklı üç sefer ile Kayseri uçuşlarına başlayan Atlasjet’in İcra Kurulu Başkanı Sami Alan ise, “Atlasjet'in Kayseri uçuşlarını, haftanın 7 günü ve günde 3 sefer olarak başlatmayı sizlerle birlikte kutluyoruz. Mimarların çok beğendiğim bir sözü vardır; ‘Bir medeniyeti anlamak isterseniz yollarına bakınız, yollar size o medeniyet hakkında fikir verir.’ Yeni bir medeniyet yaratmak istiyorsanız, o zaman yol yapınız. O yol medeniyet olarak doğacaktır. Biz de İstanbul'dan Kayseri’ye yeni bir yol açtık. Diyeceksiniz ki, 'Zaten vardı yollar, siz farklı olarak ne getirdiniz?' Biz yolcumuz ne istiyorsa ona, en çok kulak kabartan hava yoluyuz. Farkımız buradan başlıyor’’ dedi.
Alan, Atlasjet’in zamanında kalkan, bagaj kaybını en aza indiren, ekonomi yolcularına bile sıcak ikram veren, İstanbul hariç, uçtuğu her noktada şehir içine ve yakın civar ilçelere ücretsiz otobüs servisi koyan, bunu standart olarak sunan bir hava yolu şirketi olduğunu ve bu özellikleri nedeniyle de sektörde liderliği üstlendiğini belirterek, "Biz yolcumuzu düşünüyoruz. Koltuk aralıklarımızın 77 santimetre olduğunu her defasında vurguluyoruz. Bugün en büyük ihtiyaçlardan biri, indiğiniz yerlerde araç kiralamak. Uçtuğumuz her noktada 7 gün önce alınan rezervasyonlarda 49 liraya araç kiralıyoruz. Business class ile uçtunuz, biraz üst sınıf beklentiniz var, üst segment bir araç kiralamak istiyorsunuz. Günlük 99 liraya istediğiniz yerde araç kiralayabiliyorsunuz. Bir başka uygulamamız; indiğiniz yerde araç kiralamak istemiyorsunuz, bir işiniz var görüp geleceksiniz, şoförlü VIP araç tahsis ediyoruz. İsterseniz sizi evinizden alıyoruz, isterseniz ineceğiniz şehirde sizi gideceğiniz adrese bırakıyoruz.

Atlasjet’in 1. sınıf konforu 3. sınıf fiyata sunan tek hava yolu olduğunu vurgulayan Alan, “EkonomiPlus'ta 100 biletten 90'ı 2 basamaklı. Yani 99 TL ve altı. 7 gün önce uçarsanız 77 TL’yi garanti ediyoruz. Bussines Class bileti için ise o anki ekonomi fiyatının üzerine 77 TL daha koymak yeterli” dedi.
Kayseri Valisi Şerif Yılmaz da gelişen ve büyüyen Kayseri’ye ilginin her geçen gün arttığını ve bu nedenle ulaşım araçlarının sayı, hizmet ve kalitesinin de ön plana çıktığını vurguladı.

www.ulasimonline.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim