• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C

Atlasjet KKTC'ye sefer sayısını artırıyor

Atlasjet KKTC'ye sefer sayısını artırıyor
Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 29 Kasım Pazartesi gününden itibaren Adana'dan KKTC'ye sefer sayısını ikiye çıkaracaklarını belirtti.

Atlasjet sefer sayısını artırdı

Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, 29 Kasım Pazartesi gününden itibaren Adana'dan KKTC'ye sefer sayısını ikiye çıkaracaklarını belirtti.

Atlasjet'in Adana ve Mersin'deki acenteleri ''Doğu Akdeniz Buluşması'' adı altında, Seyhan Oteli'nde düzenlenen gecede bir araya geldi. Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, burada yaptığı konuşmada, KKTC'ye olan talebin artması üzerine sefer sayılarını arttırma kararı aldıklarını belirtti.

Geçmişte tek gidiş, tek geliş seferleri bulunan Ercan Havalimanı'na uçuşların bundan sonra artacağını belirten Ersoy, ''Günde bir gidiş-geliş yapıyorduk. Ancak, pazartesinden itibaren Adana'dan KKTC'ye sefer sayımızı ikiye çıkaracağız. KKTC, küçük ve ulaşımı kolay bir yer. Gündüz seferiyle KKTC'ye giden bir iş adamı, işini bitirdikten sonra konaklamasına gerek kalmadan akşam seferiyle dönüp, buradaki işlerini tamamlayabilecek'' dedi.

Ersoy, müşterilere olduğu kadar acentelere da önem verdiklerini, acente çalışanlarına bilet satış oranlarında Migros alışveriş çeki hediye ettiklerini vurguladı. Gecede, bir acentenin talebi doğrultusunda yeni bir uygulamaya da imza atacaklarını ifade eden Ersoy, ''Uçaklarımızdaki ilk 3 koltuğumuzu satmıyoruz. Ancak bir acentemizin da teklifiyle, bundan sonra bu koltukları onlara alma fırsatı tanıyacağız. Tüm acentelerimize Jetmil Elite Kart vereceğiz. Böylece hem ilk 3 sıradan koltuk alabilecek, hem özel kontuvarlarda işlemlerini yapacak hem de daha fazla bagaj hakkı olacak'' dedi.
Ersoy, daha sonra 4 acenteye çalışmalarından dolayı plaket vererek, teşekkür etti.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim