• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Atlasjet sektör basınıyla iftarda buluştu

Atlasjet sektör basınıyla iftarda buluştu
Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Genel Müdür Orhan Coşkun ve Basın, Müşteri ve Halkla İlişkiler Başkanı Dicle Yürür’ün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, havacılık sektöründe görev yapan gazeteciler katıldı.

Atlasjet sektör basınıyla iftarda buluştu

Atlasjet’in Florya’da organize ettiği ve Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Genel Müdür Orhan Coşkun ve Basın, Müşteri ve Halkla İlişkiler Başkanı Dicle Yürür’ün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde basın kuruluşlarında havacılık sektöründe görev yapan gazeteciler katıldı.
 
Amaçlarının sektör basınıyla daha yakın bir ilişki içine girmek olduğunu kaydeden Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, amaçlarının yaşanan en ufak sıkıntıların bile büyük bir facia olarak nitelendirilmesi olduğunu söyledi.

Ersoy, “Özellikle havacılık dünyasında en basit olayların bile abartılarak medyaya yansımasının, sektöre verdiği zararın altını çizerek, “Hem Atlasjet Yönetim Kurulu Başkanı hem de TÖSHİD Başkanı olarak sizlerden ricam haberleri kamuoyuna doğru yansıtın. Bizlerin telefonu 24 saat açık.

Dilediğiniz zaman arayıp haber yapacağınız konu hakkında gerekli tüm sorularınızı cevaplamaya hazırız. Yanlış aksettirilen ve başta özel havayolları olmak üzere yapılan haberler sektörümüze ciddi zararlar veriyor. Bizim sizden istediğimiz en ufak bir olayın bile sanki çok büyük bir faciadan kıl payı kurtulmuş gibi verilmemesidir” şeklinde konuştu.

Atatürk Havalimanı'nda en az gecikmeyle kalkan şirket olduklarını ifade eden Ersoy, “yolcusunu en çok seven havayolu” sloganıyla hareket ettiklerini ve bu nedenle, havaalanında her zaman hazırda bekleyen bi boş uçaklarının olduğu kaydetti.

Ersoy, “Ne zaman bir uçağımız rötar yapsa, o boşta bekleyen uçağımız onun yerini alır ve yolcularını alarak yol devam eder. Bu uygulama bize yılda yaklaşık 4 milyon dolara mal oluyor. Ancak biz bundan şikayetçi değiliz. Sloganımızın hakkını vermek zorundayız” şeklinde konuştu.

Murat Ersoy, hükümetin havayolu taşımacılığının önünü açma çalışmaları sırasında, havayolu trafiğinin bu kadar kısa süre içerisinde bu rakamlara ulaşacağına kimsenin inanmadığını belirterek, “Özellikle İstanbul’a olan yoğun talep karşısında özellikle oteller hazırlıksız yakalandı. Böylesine yoğun hava trafiğini yakalayan İstanbul’da bugün otel sayısı yetersiz kalıyor. Bu durumun karşımıza çıkardığı tablo ise havayolları ile otellerin arasında oluşan vazgeçilmez bağdır. Otel olmazsa havayolu iş yapamaz, havayolu olmazsa oteller boş kalır” ifadelerini kullandı.

Ramazan Bayramı ile birlikte, önümüzdeki 2 ayın havayolları için oldukça hareketli geçmesini beklediklerini belirten Murat Ersoy, bayramda tatile çıkacak kesimin şimdiden rezervasyonlarını yaptırdığını ve bayram döneminde neredeyse tüm koltuklarının satıldığını söyledi.

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim