• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C

Atlasjet ve Corendon'la uçuracaklar

Atlasjet ve Corendon'la uçuracaklar
Gülnar’ın 2013 yılında Kazakistan’da atağa geçtiğini belirten Gülnar Tour Başkanı Ali İsmailov, Almati’den Antalya’ya charter seferlerini mart ayında başlatarak bir ilke imza attıklarını söyledi.

 

İsmailov, Kazakistan pazarındaki gelişmeler ve Gülnar’ın 2013 yılı planları ile ilgili olarak şunları söyledi:
 
“Yıllardır Antalya ve Bodrum'a Kazakistan'ın farklı şehirlerinden düzenli charter uçuşları ile paket turlar düzenliyoruz. 10 yıldır bu pazarın potansiyeline katkıda bulunduk ve alım gücü yüksek turistlerin Antalya ve Bodrum'a gelmesini sağladık.
 
Haftada 40 sefer ile hedef 150 bin
 
Türkiye'nin en büyük özel havayolu şirketleri Atlasjet ve Corendon ile tek yetkilik anlaşmaları ile hem paket tur satışı yapıyoruz hem de tüm orta ve küçük seyahat acentelerine blok koltuk dağıtıyoruz.
 
2013 Yaz sezonunda hedefimiz 150.000 yolcu taşımaktır, Atlasjet ve Corendon işbirliği ile haftada 40 sefer düzenleyeceğiz, ayrıca Kazak charter şirketi ile de 8 uçuş planlayarak haftada 48 uçuşa çıkacağız.
 
Kapasiteyi ikiye çıkardık
 
Bu yıl kapasiteyi arttırmamızın en önemli sebebi Kazakistan'da Scat Havayolları ve diğer rakip havayollarının mali durumlarından dolayı pazardaki paylarını kaybetmelerinden kaynaklanan taleplerdir. Tüm Kazak acenteleri artık bizi tercih edip,kapasite artırımı için tarafımıza baskı uygulamışlardır. Bu durum karşısında bizde daha önce yaptığımız anlaşmalara ek olarak özellikle servisinden çok memnun olduğumuz Atlasjet ile kapasiteyi iki katına çıkarttık.
 
Fuar için özel sefer
 
Yoğun talep üzerine bu pazarda ilk defa sezonu Mart ayında açarak ilk uçuşlarımızı tam kapasite ile gerçekleştirdik.
 
24-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek Kazakistan Turizm Fuarı’nda Antalya'dan özel uçak kaldırıp, en büyük stand ve prezantasyon organizasyonu ile Türkiye'yi tanıtmak için gövde gösterisi yapacağız."
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim