• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Atlasjet'in İstanbul-Londra seferleri başladı

Atlasjet'in İstanbul-Londra seferleri başladı
Atlasjet’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na tarifeli seferlerinin ilki bugün (02 Mayıs Cuma günü) gerçekleşti.

Atlasjet bugün (02 Mayıs Cuma günü) İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Londra Luton Havalimanı’na ilk seferini gerçekleştirdi. Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde uçağa biniş yapan yolculara lokum ikram eden Atlasjet temsilcileri, pilot ve kabin ekibine de çiçek verdi.

Londra Luton Havalimanı’na dört saat süren yolculuk boyunca Atlasjet, yolcularını 200 koltuklu Airbus A321’ler ile uçurarak, onlara 77cm genişliğindeki deri koltuklarda konforlu bir yolculuk sunuyor. EkonomiPlus bilet alan yolcular Londra uçuşlarında 25 kiloluk bagaj hakkı ve ücretsiz nefis ikramlardan yararlanabiliyor.

Atlasjet yolcuları Gaziantep, Antalya, İzmir, Tahran, Tiflis ve Nizhnekamsk dahil olmak üzere birçok noktadan İstanbul aktarmalı olarak Londra’ya uygun bekleme süreleriyle bağlantılı olarak seyahat edebiliyor. KKTC yolcuları ise İstanbul’da uçaktan inmeden, Londra’ya kadar duraklamalı olarak uçabiliyor. Bugünkü uçuşta 10 yolcu Kıbrıs Ercan Havalimanı’ndan Londra’ya devam ederken, dönüş uçuşunda bu sayı 28 oldu.

Londra uçuşlarında “Uçan Şef” hizmeti

Arzu eden Atlasjet yolcuları, uçuşlarında Business Class alternatifini seçerek, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirebiliyor. Business Class’ta seyahat eden yolcular 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 30 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer  gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.

Ayrıca Atlasjet, Business Class’ta seyahat eden yolcularını Londra uçuşlarında yepyeni bir hizmet ile karşılıyor. Londra’ya Business Class seyahat eden yolculara, zengin ikram çeşitleri “Uçan Şefler” tarafından sunuluyor. Londra uçuşlarında Business Class'a özel, farklılaştırılmış ikram ve sunumlar yapan “Uçan Şefler” yolcular ile birebir ilgilenerek seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılıyor.

Luton Havalimanı’ndan Londra’ya ulaşım çabuk ve hesaplı

Haftada dört gün olarak başlayan ve Haziran ayından itibaren her güne çıkacak olan uçuşlar Londra’da Luton Havalimanı’na yapılıyor. Luton Havalimanı’nın Londra şehir merkezine yakınlığı ve ulaşım kolaylığıyla son derece avantajlı bir destinasyon olduğunu belirten Atlasjet yöneticileri, trenle seyahat eden yolcuların, şehir merkezine 21 dakikada ve çok uygun bilet fiyatlarıyla ulaşabildiğini belirtiyor. Karayolunu tercih edenler ise, çıkış kapısının önünden kalkan otobüslerle, havalimanını merkeze bağlayan dört şeritli bir otoban sayesinde, diğer havalimanlarına kıyasla çok daha rahat bir trafik ile 1 saatte şehir merkezine varabiliyor. Havalimanından ayrıca Midlands ve İngiltere’nin kuzeyine de otobüslerle kolayca ulaşılabiliyor.

Ayrıca havalimanı içindeki yolcu trafiğinin iyi planlanmış ve düzenli olması sebebiyle, yolcular uçaktan indikten sonra ortalama 10 dakika içinde çıkışa ulaşabiliyor. Uçaktan indikten sonra, gümrük-bagaj işlemlerini tamamlayıp havalimanından çıkarak, Londra şehir merkezindeki St Pancras International’a tren ile ulaşmak 1 saatten kısa sürüyor. Bagajsız yolcular bundan da kısa sürede merkeze ulaşabiliyor.

Atlasjet’in İstanbul - Londra uçuşlarında, bilet fiyatları EkonomiPlus’ta her şey dahil tek yön 68 GBP’den, Business Class’ta ise 168 GBP’den  başlıyor. Biletler www.atlasjet.com web sitesi ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

www.ulastirma.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim