• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

Atlasjet'in yeni reklamı yüzleri güldürüyor

Atlasjet'in yeni reklamı yüzleri güldürüyor
“Yolcusunu en çok seven havayolu” Atlasjet’in konforlu bir uçuş deneyimi için sunduğu ekonomiplus avantajları, eğlenceli reklam filmi ile izleyenlerin yüzünü güldürüyor.

Atlasjet “ekonomiplus” ile izleyicileri de güldürüyor  

“Yolcusunu en çok seven havayolu” Atlasjet’in konforlu bir uçuş deneyimi için sunduğu ekonomiplus avantajları, eğlenceli reklam filmi ile izleyenlerin yüzünü güldürüyor.

Konforlu bir uçuş deneyimi için sunduğu tüm hizmetleri “ekonomiplus” adıyla tek bir çatı altında toplayan Atlasjet, yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle “Yolcusunu en çok seven havayolu” olmaya devam ediyor. İlklerin havayolu Atlasjet, “ekonomiplus” için eğlenceli bir reklam filmine imza attı.

Sağladığı konfor ile yolcularının yüzünde tebessüm yaratan “ekonomiplus”, reklam filmi ile de izleyicilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Sinemaların ardından televizyonda da yayınlanmaya başlayan Atlasjet’in “ekonomiplus” reklam filmi M.A.R.K.A Reklam Ajansı tarafından hazırlandı.

Kreatif Direktörlüğünü Ajans Başkanı Hulusi Derici’nin üstlendiği filmin Yönetmeni Hakan Ketche. Filmin ana karakterini canlandıran ünlü tiyatro oyuncusu Burçin Bildik’e, Emre Şen ve Mehmet Yükseleşlik ediyorlar. Film, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda Atlasjet uçağında 100 kişilik bir kadro ile çekildi.

“Esin kaynağımız yolcularımız”

Atlasjet’in ekonomiplus ayrıcalıklarını akılda kalıcı bir biçimde aktarmayı hedeflediklerini ifade eden Atlasjet Müşteri ve Halkla İlişkiler Başkanı Dicle Yürür; “Atlasjet olarak kurulduğumuz günden bu yana havayolu firmaları arasında yaşanan yoğun rekabete rağmen yolcu memnuniyetinden taviz vermedik.”

Yürür sözlerini şöyle sürdürdü: “Reklam filmlerimizde, sunduğumuz hizmetleri görünce buna inanamayan yolcularımızı konu almaya çalıştık. Yayınlanmaya başladığı andan itibaren çok olumlu dönüşler alıyoruz, reklam filmimize gösterilen ilgiden çok memnunuz” dedi.

Atlasjet’in ekonomiplus ayrıcalıkları arasında; 77 santim ferah koltuk aralıkları, ücretsiz zengin ikramlar, ücretsiz otobüs servisleri, ücretsiz online check-in ve koltuk seçimi, 20 kg bagaj hakkı, Blackberry, iPhone ve iPad uygulamaları ile kolay ulaşılabilen fiyat avantajlı biletler yer alıyor.

Reklam filmi Atlasjet’in facebook sayfasından izlenebiliyor.

http://www.facebook.com/#!/Atlasjet

www.UlasimOnline.Com

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim