• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C

AtlasJet'ten çocuklara 10 Kasım seyahati

AtlasJet'ten çocuklara 10 Kasım seyahati
AtlasJet, Ulu Önder Atatürk'ün ölümünün 72. yılı nedeniyle, İzmir Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerini İstanbul'da misafir ediyor.

ALKIŞLAR ATLASJET'E

Milli bayramları ve Atatürk'ü geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu matem gününde de unutmayan AtlasJet, İzmir Bergama Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu öğrencilerini ölümünün 72. yılında Atatürk'ü ve İstanbul'u daha iyi tanımaları için misafir ediyor.

21 öğrenci ve iki öğretmenden oluşan İzmir Bergama Ali Rıza Eroğlu İlköğretim Okulu kafilesini önce Dolmabahçe Sarayı ardından Topkapı Sarayı, Yerebatan Sarnıcı ve Aya İrini gibi Atatürk ve İstanbul tarihini anlatan yerlere götürecek olan Atlasjet, öğrencileri en son Sultanahmet Köftecisi'nde ağırlayacak.

Geçtiğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda yine 16 öğrenciyi uçakla İstanbul'a getiren Atlasjet bu tarz sosyal sorumluluk projeleriyle beğeni topluyor.

Atlasjet Halkla İlişkiler Uzmanı Tunay Erdem eşliğinde İstanbul'u gezecek olan öğrenciler oldukça mutlu oldukları gözlendi. Birbirlerini havaalanında bol bol resim çekerek görüntüleyen öğrencilerin heyecanları gözlerinden okunuyordu.

Erdem "Atlasjet olarak değerli ve özel günleri unutmuyoruz. 10 Kasım Atatürk'ün 72. Ölüm yıldönümünde öğrencileri İstanbul'da misafir etmek ve onlara tarih kokan bir gün yaşatmayı planladık. Öğrencilerden bazıları ilk defa uçağa bindi ve çok eğlenceli bir yolculuk yaşadık. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Özel günlerde Sosyal Sorumluluk projelerimiz devam edecek" diye konuştu.

Kaynak / airporthaber.com

www.UlasimOnline.Com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim