• BIST 9530.47
  • Altın 2470.868
  • Dolar 32.4789
  • Euro 34.7883
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 18 °C

Atlasjet’ten Haziran ayında 6 yeni nokta

Atlasjet’ten Haziran ayında 6 yeni nokta
Atlasjet, bugün itibariyle Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Iğdır’a uçmaya başladı
Iğdır ile  birlikte Van, Kars, Edremit, Simferopol’e uçmaya başlayan Atlasjet,  20 Haziran’da başlayacağı Mykonos seferiyle birlikte bir ay içerisinde 6 yeni noktaya uçmuş olacak.
 
Atlasjet Havayolları, destinasyonlarına Haziran ayı içerisinde 6 yeni nokta ekleyerek hızlı bir büyüme kaydetmiş olacak.
 
Atlasjet, bugün Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Iğdır’a başlayan uçuşuyla  Haziran ayında yeni destinasyonlarına beşincisini eklemiş oldu. 3 Haziran’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Kars, Van’a, 17 Haziran’da Iğdır’a, 7 Haziran’da Atatürk Havalimanı’ndan Simferopol’e uçmaya başlayan Atlasjet, 20 Haziran’da ise Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Mykonos’a uçmaya başlayacak. Böylece uçuş haritasına sadece bir ay içerisinde 6 yeni nokta eklemiş olacak.
 
Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftanın her günü, karşılıklı olarak Van, Kars ve Iğdır’a uçan Atlasjet, yine haftanın her günü Atatürk Havalimanı’ndan Edremit’e uçuyor.
 
Ukrayna’nın önemli şehirlerinden ve Yalta’ya yakınlığıyla dikkat çeken Simferopol’e Atatürk Havalimanı’ndan haftada 4 gün karşılıklı uçan Atlasjet, 20 Haziran’da başlayacak Mykonos seferlerini Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan haftada 7 sefer karşılıklı olarak gerçekleştirecek.
 
Atlasjet sunduğu ücretsiz otobüs servis hizmeti ile uçuş keyfini karada da devam etmesini sağlıyor. Simferopol, Kars ve Iğdır’da da ücretsiz servis hizmetinden faydalanabilen yolcular, Atlasjet’in uçtuğu tüm yeni destinasyonlarda Business Class ve EkonomiPlus ayrıcalıklarını da yaşıyor. Yüksek hizmet kalitesini ve ulaşılabilir fiyatlarını daha fazla yolcusuna ulaştırmayı hedefleyen Atlasjet,  büyüme ağına yeni detinasyonlar eklemeye devam edecek.
 
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Ulaştırma | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim